Bied veiligheid door een luxe safaritent te kopen

Wanneer u gasten uitnodigt, wilt u ze zo goed mogelijk in de watten leggen. Dat geldt natuurlijk ook in een tent. U wilt natuurlijk niet dat uw gasten wakker worden van de brandende zon. De tenten, ontworpen door experts, zijn van de beste materialen gemaakt. Er wordt gewerkt met de stoffen TentCate Fabrics. De tenten zijn brandvertragend en gemaakt van versterkt PVC. Vervolgens worden de tenten verzinkt in extra dubbelgecoat staal en in duurzaam gewonnen hout verwerkt. Is de tent af? Dan heeft u de keuze om de tent aan te vullen met meubelen en accessoires.

De inrichting van een safaritent kopen doet u bij de specialist

Glampinglodges.com biedt meer dan alleen prachtige tenten. Ook de inrichting van een safaritent kunt u bij een specialist kopen. Want zegt u nu zelf; een luxe tent is pas écht af met een stijlvol interieur. De meubelen worden samengesteld uit gepolijst vintage steigerhout of Douglashout en afgewerkt met een kleurloze Nano coating. Hierdoor behoren wijnvlekken tot het verleden. Vindt u een neutrale houtkleur niet passend bij wat u in gedachten heeft voor uw recreatiegebied of camping? Dan schildert de specialist deze voor u in een kleur naar wens. Hierdoor creëert u een interieur; uniek, stoer en anders dan anderen. Van complete keukens tot aan tafels, en van loungebanken tot aan fauteuils en van standaard meubelen tot aan speciaal maatwerk. Naast uw safaritent is een passend interieur kopen bij de specialist zo gedaan.

 

 

Voor welk leveringsprogramma gaat u zodra u een safaritent gaat kopen?

Wanneer u langsgaat bij de specialist, weet u dat uw wensen centraal staan. Glampinglodges.com begrijpt dat maar al te goed. U heeft immers andere wensen voor een eco-camping dan voor een gezellige familiecamping of een luxe resort. Het vakbekwame team realiseert uw wensen en behoeften. Voor wat voor leveringsprogramma gaat u? Gaat u alleen voor een safaritent of kiest u voor een volledig pakket met onder andere meubels, accessoires en sanitair? Wat uw keuze ook zijn, u wilt natuurlijk wel een safaritent kopen die aan uw wensen voldoet. Zo wordt kamperen wel erg luxe, nietwaar? Graag gaat de professional met u om tafel zitten, om zodoende een safaritent voor u samen te stellen zoals ú het voor u ziet. Met een ruime ervaring, deskundig advies en strakke levertijd genieten uw klanten wellicht de volgende vakantie al van een safaritent.