De kapper in de Jordaan neemt ruim de tijd voor u als u een afspraak maakt

Er zijn veel kappers waar u gewoon naar binnen kunt lopen. Hier merkt u echter al snel dat u lang moet wachten of dat de kapper niet genoeg tijd voor u neemt. Kies er daarom voor om een afspraak te maken bij de kapsalon in het Westerpark. Waarom? Op die manier wordt er voor iedere klant, inclusief u, meer dan genoeg tijd genomen. Zo ontvangt u de aandacht die u verdient. Zijn er tijdens uw kappersbehandeling bijvoorbeeld nog zaken waar u vragen over heeft of behandelingen die extra tijd vergen? Dat is geen probleem. Deze unieke boetiek salon gelooft dat wanneer er tijd wordt genomen voor iedere klant, ‘bad-hair-days’ tot het verleden behoren. Een goed, nieuw aangemeten kapsel of haarkleur heeft pas het gewenste resultaat wanneer deze op maat gemaakt is voor de persoon. Daar zorgen de specialisten van de kapper D01 Salon in de Jordaan wel voor!

Laat de kapper Olaplex gebruiken voor stralend geblondeerd haar, ook in de Jordaan

Ga voor het kapsel van uw wensen door te kiezen voor de kapper in de Jordaan. Unieke kapsels zijn voor veel kappers een uitdaging. De kleur is vaak moeilijk te bereiken en daarnaast is het een aanslag op uw haar. Dit wordt vermeden dankzij de unieke aanpak van D01 Salon, een kapper in de Jordaan. Dankzij het gebruik van Olaplex blijft uw haar glanzend en sterk. Op die manier kunt u met een gerust hart naar deze kapper in Amsterdam West gaan, om daarna met een blonde coupe naar buiten te lopen!

Ga voor een zomerse look met prachtige highlights van deze kapper in Amsterdam West

Highlights nemen in uw haar is prachtig. Het is daarbij wel aan te raden om dit te laten doen door een specialist, zodat u verzekerd bent van een goed resultaat. Highlights geven een zomerse look aan ieder kapsel! Maar waar laat u deze het beste zetten? Haar verven met technieken als balayage en highlights zijn de specialiteiten van D01 salon, een kapper in Amsterdam West, oftewel de Jordaan. Deze specialisten weten precies welke kleur er perfect bij uw huid en haar past, om deze daarna precies naar wens toe te passen! Als u deze zomer voor blond(er) gaat, weet u waar u moet zijn!