Een circulaire ruimte die een dag voor u is? Lees dan de blog

Op zoek naar een uniek evenementenlocatie of werkplek? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Een evenmentenlocatie of werkplek in de buurt van Amsterdam

het geen wat personeel altijd nodig heeft is een goede kop koffie, een werkplek, snelle wifi en een werkende laptop. Dit alles kanC-Bèta bieden. Maar we gaan nog een stapje verder, wij bieden namelijk een unieke circulaire werkplek die het brein prikkelt. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving, werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij van C-Bèta bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Naast een fijne werkplek, wordenonze locaties ook gebruikt als ontmoetingspunt voor andere ondernemers en bedrijven.  Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

De perfecte combinatie van duurzaamheid en circulair 

‚Ä®Wij bij C-Bèta hebben een circulaire filosofie. Vanuit deze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen.  U kunt bij ons terecht voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten. Dit is goed voor concepten en ideeën. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.  

Bijzondere werkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ sluit aan bij een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie..Deze unieke locatie bieden jouw de ruimte om ambitie naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zelf kun je aangeven welke faciliteiten passen bij uw wensen en zo is het altijd een advies en evenemnet op maat. 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u eindeloze mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/