Hillaktief
Image default
Bedrijven

ICT-bedrijf Barneveld

Xantion is uw aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een professioneel ICT-bedrijf in de regio Barneveld. Bij ons is het mogelijk om het beheer van alle ICT uit handen te geven. Dit betekent dat wij zorg dragen voor zowel de PC’s, als de servers in het netwerk, de routers, printers en thuiswerkplekken. Wel zo makkelijk. 

Onbeperkt hulp bij uw ICT-bedrijf Barneveld

Voor het volledige ICT-beheer door ICT-bedrijf Xantion nabij Barneveld, betaalt u helemaal niet veel. Wij nemen de volledige ICT van u over voor slechts 1,95 euro per werkplek, per dag. Wanneer u gebruik maakt van onze volledige ICT-ontzorging, profiteert u van ons onbeperkte support. Onbeperkt support, klinkt dat niet beter dan het is? Het antwoord daarop is nee! Onbeperkt support is bij ons ook echt onbeperkt support, ook buiten kantoortijden. Dit kunnen wij doen, doordat wij gebruik maken van goede en betrouwbare ICT-systemen. Heeft u dus een keer problemen? Dan lossen wij dit snel en vakkundig op met veel plezier en zonder extra kosten. Uw eigen team, die wij aan uw bedrijf hebben gekoppeld, lost uw problemen op. Wij geloven namelijk in een persoonlijke benadering. Elk teamlid van uw team is op de hoogte van alle ICT-voorziening bij u op locatie en weet dus precies hoe ze u kunnen helpen. 

ICT-systemen op maat

Bij Xantion houden wij van duidelijke taal, ook wanneer u zelf geen ICT’er bent. Daarom maken wij alles eerst duidelijk en maken wij geen gebruik van technisch taalgebruik, maar leggen wij de werking van onze systemen in duidelijke taal uit. Wij werken daarnaast eerlijk, creatief, toegankelijk en pragmatisch. Dat betekent dat wij u zullen voorzien van advies over uw ICT-gebruik toegespitst op uw vakgebied. Zo voorkomt u dat u dure investeringen doet. Wij plaatsen alleen ICT-systemen die u ook echt gaat gebruiken. 

Neem contact op

Wilt u meer informatie of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Kijk dan eens op onze website of neem contact met ons op. Het is ook mogelijk om een keer langs te komen om kennis te komen maken. Maak hiervoor een afspraak met ons op de website.

Gerelateerde artikelen

Goede hulp van installateur in Noordwijk

Wat kan een telefoonservice voor jou betekenen?

Hoe kun je een goede begrafenisondernemer in Rotterdam vinden?