Hillaktief
Image default
Sport

Indoor tennis spelen met collega’s, vrienden of teamgenoten nabij Amsterdam

Speelt u graag indoor tennis nabij Amsterdam? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht. De tennishal is goed te bereiken vanuit meerdere plaatsen in de omgeving en beschikt over maar liefst vijf banen. Hierdoor is er vaak wel een plekje voor u en uw vrienden, teamgenoten of collega’s om te tennissen. Natuurlijk is het wel slim om vooraf een baan of meerdere banen te reserveren. Op die manier weet u zeker dat er plek is en komt u niet voor verrassingen te staan.

Sporten wanneer dat jou en je gezelschap het best uitkomt

Doordat de tennishal overdekt is, maakt het niet uit wat voor weer het is. Indoor tennis in de omgeving van Amsterdam kunt u op elk gewenst moment spelen, ongeacht het seizoen of het weer. Zeker ook dankzij de ruime openingstijden die tennishal De Ronde Venen uit Mijdrecht hanteert. Maar dat is niet het enige waar deze tennishal om bekend staat. Ze bieden ook een gezellige sfeer, zowel op de baan als in de bijbehorende horecagelegenheid. Daarnaast kunt u er ontzettend voordelig tennissen. Zo beoefent u uw favoriete sport zonder daar de hoofdprijs voor te betalen.

Boek een bedrijfsarrangement of reserveer een tennisbaan

Bij tennishal De Ronde Venen in de buurt van Amsterdam kunt u voor meer terecht dan indoor tennis alleen. U kunt er bijvoorbeeld ook een bedrijfsarrangement boeken. Het is dus goed mogelijk om een sportief teamuitje te organiseren waarbij teambuilding centraal staat. Vervolgens kunt u het sporten leuk en gezellig afsluiten met een borrel en eventueel wat hapjes of zelfs een kleine maaltijd. Natuurlijk is het ook hierbij van belang om vooraf naar de beschikbaarheid te informeren, zodat u zeker weet dat er plek is op de datum die u voor ogen heeft. Wilt u een bedrijfsarrangement boeken? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers. Wilt u een tennisbaan reserveren? Dan doet u dit eenvoudig online.