Hillaktief
Image default
Aanbiedingen

Kan ik vloerverwarming aanleggen onder een bestaande vloer?

Veel mensen denken dat het huis leeg moet zijn en de vloer eruit moet als zij vloerverwarming willen aanleggen. Dit is een misvatting. Vloerverwarming plaatsen kan prima onder een bestaande vloer. Er is ook geen opbouw nodig; de slangen en bekabeling worden ingefreesd zodat de bestaande vloer gewoon intact blijft. Het is vaak wel makkelijker werken als de vloer er al uit is omdat deze vervangen moet worden. De werklieden hoeven dan ook minder goed op te passen dat er geen schade wordt aangericht. Maar in principe is het prima mogelijk om de vloerverwarming aan te leggen terwijl de bestaande vloer gewoon blijft liggen. U hoeft dus ook niet het hele huis leeg te halen. De meubels kunnen tevens gewoon blijven staan.

Hoe wordt een vloerverwarming gerepareerd bij een storing?

De meeste woningen hebben een luik naar de kruipruimte onder het huis. Het is handig als deze bereikbaar is voor het verhelpen van storingen of het uitvoeren van reparaties aan de vloerverwarming na het aanleggen. Ook hiervoor geldt dat de vloer er niet uit hoeft als de vloerverwarming een storing geeft. Ook vervanging kan in principe plaatsvinden zonder hak- en breekwerk aan de vloer. Als u de vloer vervangt is het natuurlijk een prima moment om de vloerverwarming te laten controleren.

De beste prijs voor het laten plaatsen van een vloerverwarming

Als u kiest voor aanleggen van vloerverwarming, dan wilt u natuurlijk een aantrekkelijke prijs betalen. Dat kan ook. Als u contact opneemt met 123Vloerverwarming kunt u direct een offerte aanvragen. Laat weten wat uw plannen zijn en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat. Als u instemt met de prijsopgave, dan kan er vaak al op korte termijn een afspraak worden gemaakt voor het plaatsen van de verwarming onder uw vloer. Vloerverwarming is overigens niet alleen geschikt voor de woonkamer. Ook in de slaapkamer of in de badkamer kan dit heel aangenaam en comfortabel zijn.

https://www.123vloerverwarming.nl/