Krijg particuliere zorg in een gezellig verpleeghuis in uw omgeving

Wilt u van uw leven blijven genieten, ook als dat thuis niet meer kan? Ga dan wonen in een particulier verpleeghuis met goede zorg, in uw eigen omgeving. Met meer dan tien verschillende complexen is er altijd wel eentje dichtbij. Zo vindt u ze bijvoorbeeld in Tilburg, Enschede, Den Haag en Ede. Een goede particuliere ouderenzorg staat bij Compartijn hoog in het vaandel. Zo zit er 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand voor u klaar als u medisch-specialistische zorg op afroep nodig heeft, wordt het huishouden voor u gedaan in het particulier verpleeghuis.

Een particulier verpleeghuis met een uniek all-in concept

U wilt toch ook zonder zorgen van uw pensioen genieten? Dan moet u kiezen voor het all-in concept van Compartijn. In dit particulier verpleeghuis wordt u volledig ontzorgd op het gebied van financiën, zorg en onderhoud aan uw appartement. U betaalt bij deze specialist in persoonlijke ouderenzorg aan de hand van een individueel zorgleefplan enkel zelf uw zorgpremie en eventuele eigen bijdragen. De medewerkers van het particulier verpleeghuis zorgen ervoor dat alle andere financiële zaken voor u uit handen genomen worden. De prijs die u aan Compartijn betaalt, bevat het wonen, televisie en internet, gemeentelijke belastingen, de diensten van de klusjesman en eten en drinken voor u en uw gasten.

Verblijven in een particulier verpleeghuis hoeft niet duurder te zijn dan een traditioneel verpleeghuis

U denkt wellicht dat een particulier verpleeghuis duurder is dan een normaal verpleeghuis. Gelukkig valt dat mee. Er zijn tal van regelingen en subsidies die ervoor zorgen dat het profiteren van particuliere ouderenzorg en het wonen in een particulier verpleeghuis niet duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis. Zo wordt verpleging, persoonlijke verzorging en hulp bij het huishouden vergoed door de Weg Langdurige Zorg in de vorm van een persoonsgebonden budget. Deze dient u zelf aan te vragen, maar daar helpen de medewerkers van Compartijn u uiteraard graag bij. Daarnaast heeft de overheid een stimuleringsregeling voor particulier wonen in een verpleeghuis in de vorm van ‘Lage Eigen Bijdragen’ bij het CAK.