Hillaktief
Image default
Verbouwen

Maak kennis met hét Goois bouwbedrijf voor particulieren en bedrijven

Voor werkzaamheden in ’t Gooi, de Vechtstreek of elders in de regio Noord-Holland is er één toonaangevende dienstverlener: Tap Bouw. Dit Goois bouwbedrijf uit ’s Graveland, nabij Hilversum, is al sinds 1994 actief en verzorgt bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Zo kunt u hier onder andere terecht voor bouwadvies, onderhoud, maar ook voor nieuwbouw, ver- en uitbouw van uw woning of (kantoor)pand. Lees meer over de mogelijkheden!

Van kleine werkzaamheden tot aan een complete verbouwing

Is uw woning of pand aan renovatie of onderhoud toe? Wilt u een veranda, dakterras of dakkapel laten plaatsen? Of wilt u uw keuken, badkamer of toilet laten verbouwen? Het bouwteam van dit Goois bouwbedrijf uit ’s Graveland, nabij Hilversum, gaat in alle gevallen graag voor u aan de slag. Naast deze diensten zijn de vakkundige medewerkers ook in te schakelen voor sloop- en elektrawerkzaamheden en de plaatsing van:

  • Een lichtstraat, voor meer lichtinval in uw woning of bedrijfspand. Deze is eventueel uit te breiden met ventilatie en isolatieglas.
  • Een serre, waarmee u naast meer lichtinval ook meer ruimte creëert in uw woning.
  • Vloeren, tuinbestrating, garagedeuren, een carport en meer.

Bekijk het gehele overzicht aan diensten op de website

Naast bovengenoemde diensten, biedt Tap Bouw nog veel meer mogelijkheden aan voor uw woning of bedrijfspand. De vakspecialisten hanteren hierbij een persoonlijke aanpak, waarbij u altijd bouwadvies op maat ontvangt. Dit advies wordt samengesteld aan de hand van uw wensen. Bent u tevreden met het voorstel? Dan voeren de medewerkers het project met de grootste zorg uit en geniet u spoedig van het eindresultaat. Op de website van dit Goois bouwbedrijf vindt u een compleet overzicht van alle diensten die voor u uitgevoerd kunnen worden. Voor meer informatie neemt u van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur contact op met de medewerkers. Dit kan via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.

https://tapbouw.nl/

Gerelateerde artikelen

De rol van de BIM specialist in gebouwbeheer

Maak gebruik van dit ervaren kitbedrijf

Laat u adviseren over een vergunningsvrije dakkapel voor uw woning