Hillaktief
Image default
Bedrijven

Photobooth huren in Amsterdam

Ben je woonachtig in Amsterdam en wilde je altijd al een photobooth huren? Dan is dit de uitgelezen kans om dat te doen! De photobooth kun je in Amsterdam en omstreken huren. Hoe leuk is het om samen met je vriendinnen, vrienden, familie of goede kennis op pad te gaan en de meest gekke foto’s van en met elkaar te maken? Lachen en een onvergetelijke middag gegarandeerd en bovendien is het erg leuk voor in je archief. Amsterdam is rijk aan mooie plekken om deze foto’s te maken. Dus trek erop uit en ga een photobooth huren in Amsterdam!

Photobooth huren Amsterdam: voor alle feesten en partijen (als het weer mag…)

Of het nu een feestje is of een andere speciale gelegenheid, er is altijd een reden om een photobooth huren in Amsterdam! Ik zal je eens meenemen in mijn ervaring met photobooth. Want bij het horen van die naam, gingen er al een paar belletjes rinkelen.

Al sinds ik me kan herinneren ben ik in het bezit van een iMac en een MacBook. Als kind vond ik het maar wat leuk om de app ‘Photo Booth’ te gebruiken; het app icoontje is rood en laat drie kleine foto’s en een lens van een camera zien. Al die verschillende filters, het was een leuke bezigheidstherapie! Ik herinner me nog goed dat er een speciale achtergrond was dat het net leek alsof je in een achtbaan zat. Je kon er ook nog voor kiezen om een filmpje te laten maken. Ik heb talloze achtbaanfilmpjes opgenomen. En dan had je ook nog al die gezichtsfilters, waarin je gezicht ineens enorm werd uitvergroot of verkleind. Wat heb ik gelachen toen! Dat kan ik iedereen aanraden.

New Years Eve

Misschien is het binnenkort weer toegestaan om in een selecte groep van mensen een verjaardag, bruiloft of New Years Eve party te geven. Het huren van de photobooth Amsterdam zal iedere keer opnieuw een hit zijn en deze verplaatsbare photbooths worden voor ieder soort feestje ingezet. Eén ding is zeker: je gasten zullen zich uitstekend vermaken en daarmee scoor jij extra bonuspunten.

Gerelateerde artikelen

Eenvoudig geschenkdoosjes laten bedrukken

Serres voorbeelden in een park

Wat is IPTV en wat kan ik ermee?