Probeer een citroen detox kuur

Wil je ook gaan proberen te vasten? Probeer dan eens de citroen detox kuur. Met deze kuur kun je een vorm van vasten starten. Zo kun je gezond afvallen en je lichaam in balans laten komen.

Wat is vasten?

Ga je de citroen detox kuur gebruiken voor vasten? Dan wil je eerst weten wat vasten is. Vasten is het zich geheel of gedeeltelijk onthouden van eten of drinken. Het begrip vasten bestaat al sinds de mensheid; vrijwel alle culturen en religies kennen een vorm van vasten als een manier om het inwendige te reinigen, in balans te komen, weerstand tegen ziekten te verhogen en discipline te bouwen. Wanneer dieren zich fysiek niet in orde voelen, stoppen zij acuut met eten. Het is een heel natuurlijk verschijnsel; door de spijsverteringsorganen te laten rusten, kan het lichaam alle energie richten op de bestrijding van ziektes, ook overgewicht en cellulitis worden door een vastenperiode effectief tegengegaan.Vasten houdt meer in dan alleen maar een tijdje niet eten. Het is absoluut geen risicoloze aangelegenheid. Vasten berust op de wilskracht, de overtuiging om het lichaam te reinigen zodat de innerlijke kracht zowel fysiek als geestelijk helder en duidelijk voelbaar wordt.

De citroen detox kuur

Reinigen met de Citroensapkuur is niet alleen eenvoudig, maar ook verrassend effectief zoals talloze getuigenissen al hebben bewezen. De kracht ligt in de effectiviteit op korte termijn; in een zeer korte periode wordt uw hele lichaam zeer grondig gereinigd. Bovendien voelt u zich, nog lang nadat u de kuur gevolgd hebt, beter dan ooit!  Je volgt de citroen detox kuur maximaal 10 dagen achter elkaar en na een aantal dagen zul je al verschil gaan merken. De citroen detox kuur kun je online bestellen en heb je binnen 2 werkdagen in huis. Start met vasten, bestel de citroen detox kuur.