Vind de perfecte Novilon vinyl vloer

Kies je voor een Novilon vloer? Dan kies je voor een vloer die anders is dan andere vinylvloeren. De vloer is niet alleen praktisch en gemakkelijk in onderhoud, maar Novilon heeft nog meer fijne eigenschappen. Deze voordelen zul je niet snel bedenken bij een vinyl vloer. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Vuil en vocht

Een glas wijn omgestoten? Een broodje jam laten vallen? Dat is geen probleem wanneer je kiest voor Novilon. Novilon is namelijk zeer bestand tegen vuil. Haal er een doekje over en de vlek is weg. Doordat er nauwelijks naden in de vloer zitten is Novilon ook zeer geschikt voor mensen met allergieën. Een Novilon vinyl vloer trekt geen vuil aan, waardoor de schoonmaak en het onderhoud zeer gemakkelijk is. Bovendien is Novilon geschikt in vochtige ruimtes. Bijvoorbeeld in de badkamer. Novilon is namelijk uitgerust met Aquagrip. Dit maakt de vloer stroever, waardoor uitglijden bijna onmogelijk wordt.

Gemakkelijk te installeren

In principe kun je zelf een vinyl vloer leggen. Het materiaal is soepel te hanteren en te snijden. Vloerbekleding tot 40m² kan los gelegd worden (zonder verlijming) en door de brede rollen (tot vier meter breed) kun je de vloer meestal naadloos plaatsen. Toch adviseren wij Novilon door een professional te laten installeren. Zo ben je altijd verzekerd van een vakkundige afwerking en het mooiste resultaat. Het installeren van een Novilon vloer is een echte investering. Een Novilon vinyl vloer gaat namelijk jarenlang mee!

Of je nu kiest voor Novilon hout, beton, abstract of vtwonen, je weet altijd dat je een solide basis in huis haalt. Een Novilon vinyl vloer is nauwelijks te onderscheiden van bijvoorbeeld een echte houten vloer. De vloer krimpt of krult niet en blijft jarenlang is prachtige conditie.

https://www.lovelife-forbo.nl/