Hillaktief
Image default
Huishoudelijk

Vind een bed van Auping bij deze specialist nabij Utrecht

Als u op zoek bent naar een kwalitatief bed of matras voor uw woning in de buurt van Utrecht, dan loont het om te kijken bij het aanbod van Auping bij Fidder Slapen in Woerden. Auping is wellicht de be(kend)ste beddenfabrikant van Nederland. Al sinds 1888 zijn zij toegewijd aan de ontwikkeling en productie van kwalitatieve bedden. En dat ziet u terug in het aanbod dat Auping biedt, bijvoorbeeld bij Fidder Slapen nabij Woerden. Bij deze slaapspecialist vindt u namelijk een heus Auping Plaza waar u het grootste aanbod bed- en boxspringmodellen in regio Utrecht tot uw beschikking heeft. Daarnaast heeft u hier de mogelijkheid om regelmatig bedden van Auping met korting aan te schaffen omdat ze in de aanbieding zijn.

Ook voor boxsprings van Hästens bent u hier op de juiste plaats

De Hästens boxsprings zijn dan niet van Nederlandse origine, qua kwaliteit hoeven ze zeker niet onder te doen voor Auping! Bij Hästens worden de boxsprings en bedden gemaakt van natuurlijke materialen zoals grenen hout, wol, katoen en natuurlijk paardenhaar. Dat voelt u direct wanneer u gaat proefliggen in de showroom van Fidder Slapen in Woerden. Uiteraard hoeft u het niet alleen voor de kwaliteit te doen, want het oog wilt ook wat. De boxsprings van Hästens zijn volledig te personaliseren dankzij het ruime scala aan beschikbare stoffen en kleuren. Zo weet u zeker dat de Hästens boxsprings perfect bij uw interieur zullen passen.

Maak een afspraak met een van de slaapspecialisten

Wilt u zeker weten dat u de juiste bedden of boxsprings van Auping en Hästens gaat bekijken als u een bezoek brengt aan deze showroom nabij Utrecht? Dan is het verstandig om online of telefonisch een afspraak in te plannen met een van de slaapspecialisten. Tijdens de slaap check-in wordt aan de hand van een vragenlijst bekeken wat u nodig heeft op het gebied van comfort en stijl.