WAT ZIJN SLIMME MEDICIJNEN?

Noötrope producten winnen aan populariteit. Dit is wat je ervan moet weten.
Slimme medicijnen, ook gekend als noötrope producten, zijn medicijnen, supplementen enander substanties die een aspect van cognitieve/mentale functie van de hersenen verbeteren. Slimme medicijnen zijn dus ook prodcuten zoals caffeïne, planaardige supplementen zoals ginseng en medicijnen die op voorschrijft te verkrijgen zijn om ADHD, Alzheimer en narcolepsie te behandelen. Deze substanties kunnen concentratie, geheugen en leercapactiteit verbeteren.

VEEL VOORKOMENDE STIMULANTEN
Veel slimme medicijnen vallen onder de noemer van stimulanten. Deze substanties dragen bij tot een algemeen gevoel van verbeterde alertheid en aandacht, wat ook kan zorgen voor een verbeterd concentratievermogen, verbeterde focus en verbeterd leervermogen. Terwijl het vaak aangenomen wordt dat deze producten veilig in te nemen zijn, kan te veel nemen toch voor bijwerkingen zorgen zoals verminderd concentratievermogen, onregelmatige hartslag en cardiovasculaire problemen.

Veel voorkomende stimulanten:
Caffeïne – vindt men in koffie, tee, soda en chocolade, caffeïne is de meest geconsumeerde substantie die men als slim medicijn kan bestempelen. Het wordt bestempeld als veilig product, maar het kan zorgen voor slapeloosheid, gestegen hartslag en andere bijwerkingen.

Nicotine – vindt men in tabakproducten, nicotine kan geheugen verbetern voor bepaalde taken.

Amfetaminen en methypendiaat – Adderall en rilatine behoren tot deze groep. Ze verhogen cognitieve vontrole en geheugen door in te werken op de loslating van dopamine en norepinephrine.

Modafinil – Modafinil is vaak voorgeschreven voor narcolepsie en promoot wakkerheid en alertheid.Wil je Modafinil kopen in Nederland

PLANTAARDIGE SUPPLEMENTEN
Plantaardige supplementen worden al voor eeuwen gebruik om verschillende aandoeningen te behandelen. Onderzoek heeft aangetoond dat sommige plantaardige prodcuten geheugen kunnen verbeteren. Ze kunnen ook gebruikt worden om dementie tegen te gaan en Alzheimer te behandelen. Deze planten worden in het algemeen veilig beschouwd wanneer ze in normale hoeveelheden worden ingenomen, maar men moet steeds aandachtig zijn, want ze kunnen bepaalde effecten vertonen als ze samen met andere medicijnen worden ingenomen.

Ginseng verbetert geheugen en aandacht, terwijl het vermoeidheid tegengaat.
Bacopa monnieri verbetert algemene cognitieve prestaties en kan ook geheugen en het leervermogen verbeteren.
Gingok biloba kan aandacht en geheugen verbeteren. Het kan ook helpen om symptomen van dementie tegen te gaan.

SLIMME MEDICIJNEN
Slimme medicijnen werken in op het brein, ze versnellen chemische reacties, werken als neurotransmitters, of ze veranderen juist de afgifte van chemische stoffen. Er zijn maar weinig bijwerkingen en ze worden in het algemeen veilig aanschouwt, wanneer ze juist gebruikt worden.

https://modafinil-kopen.nl/prijzen-online/