WIlt u een duurzamelocatie huren? Lees dan snel onze blog

Bent u opzoek naar een unieke evenemntenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie of duurzaamheid.

Wij bieden wat u personeel nodig heeft 

alles wat een werknemer nodig heeft om de dag goe door te komen is goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. En ja dit hebben wij, maar dat is niet alles.Met onze unieke loactie sprikkelen wij het broin vanje werknemers en inspireren hen. Dit gebeurd niet wanneer ze elke dag op dezelfdde plek zitten. Doorbreek deze cyclus van ondeindig werken op een plek en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam.  Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is het  ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken. daarnaast zorgt de locatie voor inspiratie. Het doel van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Uniek, want wij zijn circulair en duurzaam


Vanuit onze circulaire gedachte is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit ziet u dan ook zeker terug in onze  evenementenloacties en werkruimtes. Wij mogen onszelf  een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. Daar zijn we behoorlijk trots op!  Heb je wensen met betrekking tot de catering? Zelfs hier kunnen wij iets aan doen voor u. Wij bieden jou een oplossing op maat. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.  

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Voor groot of klein wij zullen er zijn! Het makat bij ons niet uit of u met veel of wienig mensne bent wij bieden u een oplossing die u zoekt. Ook hoelang is de ruimte huurt is bij ons flexiebel. Een hele dag, of een dagdeel? Alles kan bij ons. De ruimtes die wij aanbieden zijn van binnen en buiten een bron van inspiratie. Wij beschikken over vele verschillende circulaire ruimtes.  Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing.  Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen wij u hier graag meer over.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/