Word in enkele stappen een nieuwe cliënt bij de huisarts in Eindhoven

Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts in Eindhoven, omdat u net bent verhuisd? Dan vindt u deze eenvoudig en snel online.? Dan is het goed om te weten dat u zich bij een gespecialiseerd praktijk als Huisartsenpraktijk Keunen gewoon online kunt aanmelden als nieuwe cliënt. U vult dan gemakkelijk een online formulier in met persoonlijke gegevens. Denk bijvoorbeeld aan praktische gegevens als uw naam, geboortedatum en adres, maar ook aan de naam van uw verzekeraar en de naam van uw huidige huisarts. Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt de huisarts in Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.

Bij de huisarts in Eindhoven maakt u gemakkelijk gebruik van het elektronisch consult

Online een afspraak maken bij uw huisarts in Eindhoven kan al langer. Wist u dat u hier ook terecht kan voor kleine vragen? Bij Huisartsenpraktijk Keunen neemt u gemakkelijk contact op voor een elektronisch consult. Heeft u een vraag over kleine ingrepen en advies aan uw huisarts of praktijkbegeleider? En denkt u dat het niet nodig is om een afspraak te maken, maar wilt u wel graag even contact met de huisarts in Eindhoven? Dan stelt u deze vraag gemakkelijk via het elektronische formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag. Is het nodig, dan neemt de huisarts of praktijkbegeleider telefonisch contact met u op.

Huisarts in Eindhoven biedt altijd zorg op maat

Bent u op zoek naar een doktersadvies dat aansluit bij uw situatie? Ieder mens is anders en iedereen verdient dan ook specialistische zorg die helemaal afgestemd is op uw wensen en eisen. Het is dan ook belangrijk dat uw huisarts, werkzaam in de omgeving van Eindhoven, daar uitstekend rekening mee houdt. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt.