Betrouwbare serrebouwer

Tegenwoordig zijn er heel veel serrebouwer bedrijven die je kunt inhuren voor het bouwen van een serre maar zijn ze allemaal betrouwbaar? Nee, want als we sommige verhalen lezen van wat sommige mensen meegemaakt hebben moeten we helaas concluderen dat er veel onbetrouwbare tussen zitten.

Een veel vertelde verhaal is van een serrebouwer dat steeds zijn deadline mist en het steeds verschoven moest worden. De klant zat uiteindelijk een jaar te wachten en er volgde een rechtszaak dat tot niks leidde want de serrebouwer had zich failliet laten verklaren. Zulke verhalen komen helaas vaak voorbij. Wat een mooie project was voor een serre aan huis eindigt zo in een drama.

We raden daarom altijd consumenten aan om voor een erkende serrebouwer met een goede reputatie te kiezen. Dit zijn vaak grote bedrijven met jarenlange ervaring in het bouwen van serres. Ze hebben al vele serre projecten achter de rug en leveren de serre altijd op tijd op.

Een goede serrebouwer maakt een offerte en ontwerp. Je kunt er dan van zeker zijn van hoeveel het gaat kosten en wanneer het klaar is. Kies daarom altijd voor een erkende serrebouwer voor het laten bouwen van een serre zoals die onderaan deze artikel.