Hillaktief
Image default
Bedrijven

Bij deze experts vindt u uitstekende machines van het merk Frey

Een machine van het gerenommeerde merk Frey helpt u om al uw werkzaamheden een stuk soepeler te laten verlopen. Bij Visser Goes B.V. kunt u terecht voor deze kwalitatief hoogstaande machines. Deze specialisten bieden dan ook altijd een passende machine aan die past bij uw situatie. Iedere machine van Frey die deze experts aanbieden, is zeer geschikt voor voedselverwerking.

Welke machine van Frey past het beste bij uw situatie?

Wilt u graag een machine van het merk Frey kopen? Dan zit u zeker goed bij Visser Goes B.V., want zij hebben een uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogstaande machines in hun assortiment. Deze machines kunnen worden gebruikt voor een tal aan werkzaamheden. Zoekt u bijvoorbeeld een machine om uw producten snel en goed te portioneren? Dan is de F50 en F60 vacuüm vulmachine een goede keuze. Met deze machines zorgt u er namelijk voor dat allerlei soorten producten in gelijke delen worden geportioneerd.

Bekijk het uitgebreide assortiment aan machines op de website van de specialisten

Naast vacuüm vulmachines vindt u een uitgebreid assortiment aan machines van Frey. Zo hebben deze specialisten vacuümmachines en andere machines van diverse merken in hun uitgebreide assortiment. Denk hierbij onder meer aan:

  • Afwasmachines
  • Tumblers
  • Dieptrekkers

Alle machines in hun uitgebreide assortiment zijn geschikt voor de voedselverwerkende industrie: van bedrijven in de detailhandel tot slagerijen.

Neem contact op met de specialisten en kom meer te weten over de verschillende machines

Als u twijfelt over welke machine van Frey het beste bij uw situatie past, schroom dan zeker niet en neem contact op met de specialisten. Zij voorzien u graag van deskundig advies en helpen u verder. U kunt hen bereiken door te bellen, door een e-mail te versturen of door het contactformulier in te vullen. De medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de verschillen tussen de machines. Zijn er bepaalde eisen waar uw nieuwe machine van Frey aan moet voldoen? Op de website van de specialisten vindt u een overzicht van alle specificaties van alle machines.

https://www.vissergoes.nl/