Hillaktief
Image default
Zakelijk

De juiste variant carbon kopen is belangrijk

Carbon kopen doe je eenvoudig online. Dit is voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk. Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens in de webwinkel van Compositesplaza.

Kies het materiaal dat bij je klus past

Het bedrijf biedt je verschillende materialen aan en op het gebied van carbon (ook bekend als koolstof) kun je een keuze maken uit de volgende soorten. Ze verkopen koolstof bandweefsel, koolstof multiaxiaal weefsel, koolstof carbonweefsel en koolstofvezel PREPREG. Omdat deze soorten allemaal hun specifieke eigenschappen hebben zijn ze ook allemaal voor net even wat anders geschikt. Als je als bedrijf een bepaald artikel wilt maken maar niet goed weet welke soort daar het beste voor geschikt is, is het zeker aan te raden eerst goed de informatie over het materiaal die je op de site van de webwinkel vindt goed door te lezen.

Win op voorhand advies in

Omdat je natuurlijk wel het beste materiaal wilt hebben voor je producten wil je ook het meest geschikte kiezen. Als je de keuze zelf moeilijk vindt neem je het beste even contact op met het bedrijf. Zij kunnen je adviseren welk materiaal het beste is om te gebruiken maar ook bekijken hoeveel je nodig hebt en of er nog bepaalde soorten hulpmiddelen of gereedschap bij nodig zijn. Ook deze kun je via de webwinkel aanschaffen zodat je, nadat de bestelling bij je thuis of je bedrijf geleverd is, direct ermee aan de slag kunt.