Hillaktief
Image default
Woning en Tuin

Deze hovenier in omgeving van Bergen op Zoom is van alle markten thuis

Woont u in Bergen op Zoom en omgeving en heeft u een hovenier nodig voor het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van uw tuin? Dan heeft u aan één telefoontje genoeg. Want W&M Tuincomfort uit Lepelstraat is een hovenier die al jaren in de tuinen van Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen en Roosendaal werkt en ondertussen zo ervaren is dat ze nergens meer voor terugdeinzen. Tuinontwerp, het leegmaken van de tuin, bestrating, aanleg, het plaatsen van extra objecten (tuinhuisje, speeltoestel, vijver), het aanvragen van vergunningen en het onderhouden van uw tuin; ze draaien er de hand niet voor op. En voor u is dat natuurlijk extra gemakkelijk, want u brengt al uw tuinwerkzaamheden onder bij één specialist.

Het belang van een goed ontwerp

Of u nu een particulier bent, een bedrijfseigenaar bent of u verantwoordelijk bent voor een openbare ruimte of een tuin bij een inrichting, het begint altijd bij een goed ontwerp. Deze hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom weet als geen ander welke planten het goed doen in de plaatselijke grond, wat waar het beste kan worden neergezet en hoe de regels bij de gemeente zijn omtrent vergunningen. Zij kunnen voor u een vergunningsvrije tuin ontwerpen en volledig voldoen aan de eisen van de plaatselijke overheid. Als u het ontwerp heeft goedgekeurd, gaat W&M Tuincomfort aan de slag met de aanleg ervan. Voordat u het weet heeft u een schitterende nieuwe tuin waar u jaren plezier van zult hebben.

Ontdek het belang van onderhoud

Het onderhouden van uw tuin is iets wat u zelf kunt, maar als u daar een hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom voor inhuurt, dan hoeft u daar niet over te stressen. Onkruid wieden, snoeien, het gras maaien en verticuteren, bemesten en mos verwijderen; voor u is het allemaal extra werk waar u de tijd misschien niet voor heeft. Besteed dit ook uit aan uw hovenier uit Lepelstraat en uw tuin staat er altijd piekfijn bij.

https://tuincomfort.com/