Hillaktief
Image default
Bedrijven

Eenvoudig geschenkdoosjes laten bedrukken

Wil jij je eigen geschenkdoosjes laten bedrukken of wil je graag zelf een geschenkdoosje ontwerpen? Dan ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres! Iedereen wil natuurlijk weleens wat versturen naar haar klanten, relaties of misschien wel nieuwe klanten. Wat is er nou leuker dan het sturen van een leuke attentie in een geschenkdoosje dat helemaal voor jouw onderneming op maat is gemaakt? Op het moment dat de relaties op klanten de bedrukte geschenkdoosjes zien, zullen ze hier zeker erg blij mee zijn en daarnaast is het ook goed voor de naamsbekendheid van het bedrijf.

Ontwerptool om geschenkdoosjes te ontwerpen

Wij hebben voor al onze klanten een hele simpele ontwerptool uitgevonden, waarbij je zelf je eigen geschenkdoosjes kunt laten ontwerpen en vervolgens kunt bedrukken. Je kunt hierbij dus bijvoorbeeld je eigen huisstijl kiezen die je kunt toepassen in onze ontwerptool, zodat je geheel je eigen geschenkdoosjes kunt laten ontwerpen en kunt laten bedrukken. Stel nou dat je als bedrijf bijvoorbeeld een feest geeft of je klanten en relaties wilt laten weten hoe blij je met ze bent, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een attentie te versturen in een normale doos. Maar het is echt veel leuker om hier gebruik te maken van speciaal bedrukte geschenkdoosjes, die voorzien zijn van de huisstijl van het bedrijf. Het zorgt voor hekenbaarheid en draagt ook bij aan de bekendheid van jouw merk. Wil jij weten hoe je de ontwerptool gebruikt en hoe jij je eigen geschenkdoosjes kunt laten bedrukken? Lees hieronder dan verder voor meer informatie.

Voordelig geschenkdoosjes bedrukken

Als eerste kies jij de juiste uitvoering van het te bedrukken geschenkdoosje en geef je je wensen aan. Welke geschenkverpakking wil je laten bedrukken? Ga je voor een normale vierkante doos, of heb je een speciale wijndoos nodig? Allerlei verschillende dozen zijn bij ons te bedrukken en te ontwerpen. Als je het doosje hebt gevonden dat jij graag wilt laten bedrukken, dien je de juiste maat te selecteren. Als je een groot pakketje wil versturen moet je namelijk een ander maat geschenkdoosje laten bedrukken dan wanneer je een klein pakketje wilt laten bezorgen. Meet vooraf het cadeau goed op en houd hierbij ook wat ruimte over, zodat je in ieder geval zeker weet dat je de goede geschenkdoosjes laat bedrukken.  Wil jij nou meer weten over het laten bedrukken van de geschenkdoosjes? Kijk dan voor meer informatie op de website of neem gratis en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

https://www.doosjesdeal.nl/nl/pagina/geschenkdoos