Hillaktief
Image default
Woning en Tuin

Houtskeletbouw is zeer aan te raden voor jouw nieuwe aanbouw

De specialisten van EB-bouw uit Deurne werken onder meer met houtskeletbouw, waarmee ze een duurzame aanbouw realiseren. Ze gebruiken hierbij een houten constructie, die flexibel toepasbaar is naar al jouw wensen. Als je deze bouwmethode vergelijkt met de traditionele manieren, dan biedt houtskeletbouw een kortere bouwtijd waardoor je in een mum van tijd kunt genieten van een duurzame aanbouw én een energiezuinigere woning. Daarnaast is deze bouwmethode ook erg voordelig. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Een wind- en waterdichte aanbouw

Als je jouw woning wilt uitbreiden met een extra leefruimte of zelfs een garage, dan is een houtskeletbouw aanbouw een goede oplossing. Hiermee kun je het eindresultaat immers helemaal naar jouw wensen aanpassen. De constructies worden meestal prefab gemaakt, waardoor ze in een korte tijd worden opgezet. Je geniet dan snel van een wind- en waterdichte aanbouw. Voorafgaand ieder project gaan de specialisten met je in gesprek, zodat alle mogelijkheden in kaart worden gebracht.

Ga voor duurzaamheid en scherpe prijzen

Kies je voor een aanbouw die houtskeletbouw combineert met vlasisolatie? Dan kies je ook voor duurzaamheid. Hout en vlas hebben namelijk beide van nature veel eigenschappen die helpen bij het isoleren van warmte en geluid. Zo verbruik je minder brandstof en draag je een steentje bij aan de verbetering van het milieu. Daarnaast is hout een erg voordelig materiaal, zodat je op kosten bespaard. De bespaarde kosten kun je dan weer investeren in kunststofkozijnen, zodat de isolatie uitstekend geregeld is.

Ontdek de mogelijkheden

Heb jij interesse in een aanbouw en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van houtskeletbouw? Neem dan gerust eens contact op met de experts via de contactgegevens die je op de website vindt. Zij voorzien je graag van meer informatie. Lees ook zeker ons bouwplan na, zodat je een beeld krijgt van de werkwijze van deze specialisten in Deurne.

http://www.eb-bouw.nl/