Hillaktief
Image default
Aanbiedingen

Kies voor een kunst rieten dak en profiteer van de voordelen

Na jaren van analyse en research is er nu Candur: een hoogwaardig kunstriet van een pvc-kunststof dat door toevoeging van cellulose een prachtige rietstructuur heeft. Candur is ontwikkeld vanuit de kennis van rietdekken, verrijkt met de eigenschappen van kunststof. Dat maakt het niet alleen een mooi product, maar het zorgt ook voor veel voordelen ten opzichte van natuurriet. Ben je benieuwd naar de voordelen en de mogelijkheden? Lees dan verder? 

 

De voordelen van kunstriet 

Wil jij graag een nieuw dak omdat de huidige aan vervanging toe is? Laat dan je rieten dak vervangen en kies voor Candur. Kunstriet heeft in vergelijking met origineel riet veel meer voordelen. Allereerst is Candur van een afstand niet te onderscheiden van echt riet. Dit komt door de hoogwaardige kwaliteit kunststof gecombineerd met cellulose. Bovendien wordt kunstriet op dezelfde manier gedekt als natuurriet. Daarnaast is bij natuurriet de kans op rotting sterk aanwezig en dit benadeelt de isolatie waarde. Als je kiest voor kunstriet profiteer je van 350% meer isolatiewaarde dan een natuur rieten dak. Ook is het onderhoudsarm, omdat het rotvrij en waterproof is. Hierdoor heeft het een veel langere levensduur dan echt riet. 

Zelf samenstellen 

 

Je kunt zelf de dikte van het kunstriet bepalen. Al vanaf 15 centimeter kan er een kunst riet dak worden gelegd, oplopend tot zo’n 20 centimeter. Welke dikte je kiest is afhankelijk van de uitstraling die je wilt en het budget dat je hebt. Naast de dikte kan je ook zelf de kleur uitkiezen. Het kunstriet is verkrijgbaar in twee varianten: ‘licht riet’ en ‘donker riet’. De variant ‘licht riet’ heeft het gelige effect van natuurriet dat net is gelegd. De donkere variant heeft een vergrijsde uitstraling van riet dat al een aantal jaren op het dak ligt. 

 

Samenwerken met Candur 

 

Werk je bij een architectenbureau of een bouwbedrijf en ben je geïnteresseerd in Candur? Neem dan contact op, want het heeft vele voordelen om samen te werken. Het is bijvoorbeeld een volledig Nederlands product, dus het heeft geen lange levertijd. Daarnaast is het ontwikkeld vanuit het oogpunt van een rietdekker, waardoor het een gemakkelijk product is om te gebruiken als je in het vak zit. Is bij jouw bedrijf duurzaamheid erg belangrijk? Dat komt dan goed uit, want het afval wordt volledig gerecycled. 

Candur 

Ben je enthousiast geworden over Candur? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie. Heb je nog vragen of wil je informatie over de prijs? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

 

https://www.candur.nl/