Hillaktief
Image default
Dienstverlening

Website optimalisatie door SEO bedrijf

Is jouw website naar beneden aan het zakken in de lijst met zoekresultaten van Google? Dan moet er het een en ander aan optimalisatie worden gedaan. De meeste website eigenaars doen dit niet zelf, maar besteden het uit aan een SEO bedrijf. Wil je zeker weten dat je met een betrouwbare partij te maken hebt? Dan kun je terecht bij Proseo. Bij ons kun je rekenen op een professioneel team met heel veel ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Laat je website dus gerust aan ons over.

Wat Proseo voor je kan doen

Bij Proseo zijn we op de hoogte van alle manieren die we in kunnen zetten om je website beter vindbaar te maken. We maken gebruik van organische manieren van optimalisatie, zoals linkbuilding en het plaatsen van de juiste zoekwoorden in je website teksten. Daarnaast zetten we zoekmachine marketing in om snel het gewenste resultaat te bereiken. Voordat we aan de slag gaan met je website gaan we altijd eerst met jou in gesprek over je wensen en doelen. We analyseren je website en stellen een plan van aanpak op. Zo kunnen we toewerken naar een goed vindbare website met het gewenste aantal conversies.

Zoekwoorden analyse concurrent

Om goed te kunnen optimaliseren, hebben we niet alleen informatie nodig over jouw website, maar ook over de concurrentie. We willen weten welke zoekwoorden potentiële klanten gebruiken om bij een bedrijf zoals dat van jou terecht te komen. Door middel van een zoekwoorden analyse komen we dit te weten. Het resultaat is een lijst met veelgebruikte zoekwoorden, waar we de belangrijkste uit selecteren. Deze zoekwoorden moeten in elk geval verwerkt worden in de teksten op jouw website. Ben je benieuwd wat Proseo voor jou kan doen? Neem dan direct contact op en vertel ons wat je doelen zijn.  

https://www.proseo.nl/