Hillaktief
Image default
Rechten

Al uw administratieve zaken snel bij de hand met de software voor een advocatenkantoor

Als u over een advocatenkantoor beschikt, is het belangrijk om uw administratieve werkzaamheden op orde te houden. Zo kunt u denken aan diverse dossiers, gewerkte uren van werknemers en de facturen van uw klanten. Als u de software van AdvocaatCentraal gebruikt doet u dit voortaan snel en eenvoudig. Deze software is speciaal ontwikkeld voor een advocatenkantoor, waardoor deze alles bevat voor uw onderneming. Het mooiste van alles is dat u de gegevens altijd paraat heeft en kunt uitdraaien. Zo bevordert u de werksnelheid en weet u zeker dat u altijd de juiste gegevens in handen heeft. Voor meer informatie over deze software voor een advocatenkantoor neemt u contact met ze op.

Met deze software voor een advocatenkantoor wordt declareren snel en eenvoudig

Houdt u nu zelf uw administratie bij? Dat kost vaak veel tijd! Zijn de ingevoerde gegevens wel van de desbetreffende klant? En ben ik niemand vergeten? Dit zijn zomaar wat vragen die opspelen als u een bedrag moet declareren. Deze vragen zijn verleden tijd als u de software voor een advocatenkantoor gebruikt van AdvocaatCentraal. De software van deze specialist is zo ontworpen dat u in slechts enkele muisklikken de gewenste gegevens op uw scherm heeft én dat u gemakkelijk uw declaraties kunt indienen en versturen. Met deze software houdt u meer tijd over voor de echt belangrijke taken: het uitvoeren van de advocatuur.

Gebruik de software voor uw advocatenkantoor ook mobiel

U heeft al enige tijd een eigen advocatenkantoor waarbij u regelmatig onderweg bent van klant naar klant. Daarom kiest u voor een administratiesoftware, die zich hierop aanpast. Zo weet u zeker dat u de juiste gegevens op het juiste moment beheert. Wilt u gegevens invoeren of opvragen bij de klant via een tablet? Of wilt u even snel uw gegevens inzien op uw mobiel? Met de software voor uw advocatenkantoor van AdvocaatCentraal werkt u eenvoudig vanaf mobiele apparaten, en dat is altijd veilig. Door onze versleutelde verbindingen en het werken met een ISO gecertificeerde provider, weet u zeker dat de software voor uw advocatenkantoor ook op mobiele apparaten veilig werkt.