Alles-in-1 motortheoriecursus van Gelijk Geslaagd

Een unieke alles-in-1 motortheorie dagcursus wordt gegeven door Gelijk Geslaagd. De motortheorie dagcursus houdt in dat je les krijgt en examen doet bij het CBR op 1 dag. Daarnaast regelen wij van Gelijk Geslaagd alle zaken van A tot Z. Hieronder valt het regelen van koffie, thee, lunch, vervoer van en naar het CBR vanaf de cursuslocatie en het reserveren van een plek bij het CBR. Wanneer je je inschrijft voor onze cursus hoef je dus zelf helemaal niks meer te regelen, en daarbij heb je een slagingskans van 100%!

Praktijkgerichte dagcursus

Niks is lekkerder dan heerlijk rond te kunnen cruisen op je motor. Maar dan moet je dus eerst even je motor theoriecertificaat halen. Waarschijnlijk ben je al begonnen met lessen en heb je dus in de praktijk al veel verkeersregels en verkeerssituaties meegemaakt en geleerd. Voor alle theorie die je moet leren om je theorie certificaat te kunnen halen heeft Gelijk Geslaagd een briljante dagcursus ontwikkeld. We werken praktijkgericht, je zal waarschijnlijk dus al veel herkennen vanuit je motorlessen. Doordat we praktijkgericht en met praktijkvoorbeelden werken zal je ook tijdens je motorrijlessen nog veel aan onze cursus hebben. Je leert bij ons alles over gevaarherkenning, verkeersregels, wetten, verkeersinzicht en risico’s.   

Er wordt tijdens de cursus geoefend met echte examens van het CBR. Hierdoor zal je niet voor verassingen komen te staan bij het echte examen, je weet immers al hoe de vragen op het examen eruit zien. En doordat de lesstof lekker vers in je geheugen zit begin je met een relaxed gevoel aan je examen.

Inschrijven voor de motor theoriecursus

Inschrijven voor de dagcursus motortheorie is heel makkelijk. Op onze website kies je een datum en locatie voor de cursus, die overzichtelijk op een rijtje staan. Je vult je gegevens in en schrijft je vervolgens in. Wanneer wij je inschrijving hebben ontvangen krijg je een bevestiging van ons met de nodige informatie. We zien ernaar uit je te zien bij de cursus en zullen ervoor zorgen dat je binnen 1 dag geslaagd bent!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/