Hillaktief
Image default
Woning en Tuin

Belgisch hardsteen is de beste steensoort voor uw vloer

Als u op zoek bent naar een vloer waar u vele jaren van geniet, is Belgisch hardsteen de juiste steensoort voor uw tegels. Hardsteen wordt ook wel arduin of blauwsteen genoemd en is een populaire soort natuursteen. Dit komt onder andere doordat blauwsteen relatief slijtvast is. Ook kan een vloer van deze steen tegen iedere weersomstandigheid. Hardsteen kiest u voor uw vloer en voor vele andere doeleinden. Denkt u hierbij onder meer aan plinten, een prachtige voordeuromlijsting, een uniek aanrechtblad of een mooie vijverrand. Steenhouwerij Breti uit Bladel gebruikt voor uw vloer in Eindhoven Belgisch hardsteen uit groeves in de Ardennen. Zo haalt u een stukje van de Belgische natuur op een toegankelijke manier in huis.

Creëer een luxueuze sfeer in uw woning of in uw tuin

Een aanrechtblad, tafelblad of vloer van Belgisch hardsteen zorgt voor een echte blikvanger bij u thuis. De deskundige steenhouwers zoeten de vloertegels alvorens zij deze in de desbetreffende ruimte leggen. Door deze bewerking van de tegels krijgen zij een hoogglanzend of mat oppervlak, net wat u mooier vindt. Wat uniek is aan deze vloer van blauwsteen, zijn de aders en fossielen die u ziet aan het oppervlak. Door verschillende planten- en dierenresten die miljoenen jaren geleden naar de aardbodem zakten, is hardsteen namelijk ontstaan. Elke steen is daarom uniek, waardoor uw vloer er heel natuurlijk uitziet.

Een vloer op maat is ook zeker mogelijk

Steenhouwerij Breti uit Bladel maakt voor uw woning in Eindhoven met veel plezier een vloer op maat. Zo weet u zeker dat de vloer past in de desbetreffende kamer. Neem contact op met de professionele steenhouwers en bespreek de wensen die u heeft voor de unieke vloer. U geniet jarenlang van deze tegels van arduin, omdat ze er een lange periode mooi uitzien. Daarom is de bijzondere vloer zeker uw investering meer dan waard.

Gerelateerde artikelen

Bestel uw barkrukken bij een handige barkruk webshop

Strand in de tuin

Besteed het onderhoud van uw tuin uit aan deze hovenier nabij Linne