Hillaktief
Image default
Woningen

De vakman op het gebied van parket in de buurt van Oosterhout

Of het nu gaat om het leggen van een nieuwe vloer of het onderhouden van bestaand parket, Rasenberg Parket heeft een gepaste oplossing voor alle vloeren in en rondom Oosterhout. Elke vloer slijt met de tijd. Gebruikssporen tonen zich op een parketvloer het eerst in de gebieden waar veel gelopen wordt, zoals rond de ingang en de meest gebruikte meubels. In deze gebieden wordt de beschermende toplaag steeds dunner totdat de vloer er dof uit begint te zien. Op deze plekken ligt het kernmateriaal bloot en kan er vuil, stof en water intrekken. Het is daarom belangrijk een vloer op dit punt (of beter nog ervoor) een onderhoudsbeurt te geven. Daarmee voorkomt u dat de vloer meer schade oploopt en herstelt u de kleur en het frisse strakke uiterlijk van uw parket.

Professionele onderhoudsmachines maken het leven makkelijk

Veel mensen denken bij vloeronderhoud aan veel stof, werk en moeite. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Rasenberg Parket uit Terheijden, vlak bij Oosterhout en Breda, beschikt namelijk over hoogwaardige moderne machines die de klus met veel minder gedoe klaren. Zo beschikt de Bona Powerscrubber over speciale borsteltjes die een houten vloer kunnen reinigen zonder hem te beschadigen. Daarnaast wordt het water dat de machine gebruikt direct verwijderd, waardoor het contact met vocht zeer gering is. Meestal is deze behandeling – gevolgd door een nieuwe laklaag – genoeg om uw vloer weer in een nieuwstaat te herstellen. Voor het geval dat uw parket in Oosterhout toch zoveel slijtage heeft dat hij geschuurd moet worden, gebeurt dit met een schuurmachine die direct het geproduceerde stof opzuigt, waardoor u niets hoeft af te dekken of naderhand schoon te maken.

Nieuw parket leggen in uw huis in Oosterhout

Er bestaan verschillende soorten parket voor verschillende vormen van gebruik. Als u advies wilt over het leggen van een parketvloer in bijvoorbeeld de keuken, badkamer of woonkamer van uw huis in Oosterhout, dan kunt u kijken op de website.

https://rasenbergparket.nl/

Gerelateerde artikelen

Ruim aanbod aan materialen met maatwerk trappen

Het verhuren van uw woning aan expats in Amsterdam

Hier moet je aan denken als je een regendouche koopt