Hillaktief
Image default
Banen en opleidingen

Logistics manager

Logistic engineer ( voor o. A. Bol. Com en de bijenkorf )

Heb jij ervaring op het gebied van engineering in de dynamische aardkorst van de logistiek? Ben jij een analytisch en communicatief sterk?

De functie

Ter consolidatie van ons team zijn we op zoek naar ervaren logistics engineers. Je wordt verantwoordelijk voor het optimaliseren en ( her- ) inrichten van de logistieke processen in één van onze warehouses voor onze bondgenoot bol. Com. Je hebt een continue drive om processen slimmer in te uitlijnen en luistert hierbij goed naar de ideeën van de werkvloer. Je werkt in een zeer dynamische omtrek met grote betrokkenheid van onze snelgroeiende bondgenoot.

Jouw projecten zijn erg verscheiden van aard ; van het ontwerpen en implementeren van verpakkingsgebieden exclusief mechanische vervoer tot het implementeren van machines en track and trace voor inwonende rolcontainer bewegingen. Door de diversiteit en uitgestrekte verantwoordelijkheid ontwikkel je je als pro in sneltreinvaart. Je werkt in een professioneel team van gedreven engineers waarin ieder zijn eigen vakgebied en kwaliteiten heeft. Er heerst een gezonde ambitie van resultaatgerichtheid, persoonlijke ontplooixefng en groei. Je rapporteert aan de manager projects & engineering en werkt vanuit onze locatie in waalwijk.

Over ingram micro commerce & lifecycle kerkdiensten

Ingram micro commerce cls is de e-fulfilment bestand van volwassene e-tailers waaronder de bijenkorf, bol. Com en decathlon. Al jaren groeien ingram micro en haar klanten sterk. Deze groei zet naar prognose door in de komende jaren. Wij innoveren hierdoor continu en investeren in mensen, machines, gebouwen en software. Ingram micro is een amerikaanse bedrijf met 154 distributiecentra in 45 landen.

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een logistics engineer

Projectmatig doorvoeren van diverse procesverbeteringen in de logistieke operatie ; proactief waarnemen en ontleding van afwijkingen in processen en verbeteringen voorstellen ; optimaliseren van o. A. De warehouse lay-out, processen en wms ; innoveren aan de hand van lean methodiek ; opstellen van procesbeschrijvingen en functionele specificaties ; opstellen van business cases ter verantwoording van projecten ; Stakeholder management richting klant en alle betrokkenen.

Wat breng jij mee?

Afgeronde hbo- of wo- onderricht in de route van logistiek of bedrijfskunde ;
minimaal 3 jaar ervaring in een logistieke of dienstverlenende vorm ;
bij nasmaak kennis van wms systemen en automatisering/mechanisering van processen ;
goed analytisch kapitaal en planmatige en gestructureerde werkwijze ; goede sociale en communicatieve vaardigheden ;
uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in zowel de nederlandse als engelse taal.

Ons aanbod

In de functie van logistics engineer ontvang je de kans om een belangrijke bijdrage te geeft aan de snelgroeiende logistieke operatie van ingram micro cls en bol. Com. Je krijgt volop de ruimte voor inherent inbreng en kan subjectief met ons meegroeien. Ingram micro is een succesvolle multinational met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Overigens bieden we:

Een jaarcontract en bij goed werken een vast dienstverband ;
25 vakantiedagen en vier extra als je niet verzuimt ;
een aantrekkelijke pensioenregeling ;
een winstdelingsregeling ;
korting in de personeelsvoordeelwinkel ;
korting op verscheidene verzekeringen.

Solliciteren zie jij jezelf als logistics engineer meehelpen aan het bestseller van ingram micro en bol. com? solliciteer dan snel. heb je nog vragen? stel ze gerust!

https://www.vindazo.nl/keywords/logistics-manager.html

Gerelateerde artikelen

Webdeveloper

SUPERMARKT MEDEWERKER BIJBAAN

Goedkoop kartonnen dozen regelen via een website