Hillaktief
Image default
Sport

Bezoek aan fysio Kampen

Heb je last van lichamelijk ongemak en geven deze klachten dagelijks pijn, dan is een bezoek aan fysio Kampen een uitkomst. Een verkeerde houding, door bv. een blessure, kan op den duur nog veel meer klachten geven. Het is daarom zinvol om in het begin van een blessure de fysio in Kampen te bezoeken. Sportblessures en neurologische aandoeningen kunnen een oorzaak zijn om bij de fysiotherapeut langs te gaan.  Fysio Kampen is gespecialiseerd in spieren, banden, pezen en het behandelen van gewrichten. 

Overbelastingsklachten

We kunnen spieren en gewrichten belasten, door niet op tijd te stoppen met sporten of hard werken. Door een eenzijdige houding aan te nemen of een bepaalde beweging steeds te herhalen ontstaan klachten van overbelasting. Pols- en onderarm-klachten, nek- en schouderklachten, jumpersknee en een tennisarm, zijn voorbeelden van een overbelastingsklacht. Neem je te weinig pauzes of ben je gestresst, dan kunnen vervelende kwalen ontstaan. Worden deze niet op tijd behandeld dan kan de pijn chronische vormen aannemen. Fysio Kampen kan hier wat aan doen, door de juiste behandelingen en adviezen te geven. 

Chronische pijn

Veel mensen blijven met hun pijn rondlopen of komen bij een verkeerde behandelaar terecht. Het duurt dan al te lang, om snel van de pijn af te komen. Fysio Kampen kan chronische pijnklachten verzachten. Mensen met artrose lijden vaak ook aan chronische pijn. Dit kan niet meer worden verholpen maar wel worden verzacht door massages en oefeningen. Belastbaarheid wordt sterker en de patiënt kan advies krijgen, over hoe met deze pijn kan worden omgegaan. 

Klachten tijdens sporten 

Fysio Kampen heeft sportfysiotherapeuten in dienst die een goede begeleiding kunnen zijn voor sporters. Sporters willen snel herstellen en gaan vaak te snel weer sporten. Een fysiotherapeut is een goede begeleider. Ze houden het proces van herstel in de gaten en kunnen de sporter de juiste adviezen geven om goed te gaan bewegen.

https://fysioflexibel.nl/fysiotherapie-kampen/