Hillaktief
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie Nijmegen, de specialist in verantwoord bewegen

De Fysiotherapie is een specialisatie binnen de paramedische beroepen die een behandelende en preventieve functie heeft. Fysiotherapie Nijmegen zal mensen behandelen die moeite hebben met bewegen omwille van pijn in spieren en gewrichten, pijn door een verkeerde houding of pijn ten gevolge van blessures. Anderzijds zal Fysiotherapie Nijmegen ook oefeningen en technieken aanleren om een verminderde beweeglijkheid in de toekomst te voorkomen. 

Fysiotherapie Nijmegen, onze visie 

Elke patiënt staat bij ons centraal en kan rekenen op een persoonlijk en aangepast behandelplan. Hiervoor gaat Fysiotherapie Nijmegen eerst de aard en de graad van de klachten na door het stellen van heel gerichte vragen waarna wij een fysiek onderzoek uitvoeren. Aan de hand van beide wordt een diagnose gesteld en een behandelplan opgemaakt. Zoals gezegd zal van hieraf tweedelig gewerkt worden, namelijk behandelend en preventief. Door manuele behandeling zullen de bestaande klachten afnemen en zal het lichaam terug optimaal in staat zijn te bewegen op een verantwoorde manier. Door het aanleren van oefeningen en technieken zal Fysiotherapie Nijmegen je leren hoe je die klachten in de toekomst kan vermijden. 

Het is van het grootste belang ons alle zaken mee te delen die van invloed kunnen zijn op de behandeling, zoals hoe erg de klachten zijn, waar precies de klachten voorkomen en hoelang de klachten al aanslepen. Hoe meer informatie wij hebben, hoe doelgerichter wij kunnen gaan behandelen. 

Ook mensen met chronische aandoeningen zoals MS of ALS bijvoorbeeld kunnen wij helpen om op een verantwoorde manier te gaan bewegen en de dagelijkse bezigheden uit te voeren met een minimum aan risico op blessures. 

 

Fysiotherapie Nijmegen, laat pijn niet langer je leven beheersen 

 

Word je geconfronteerd met pijn of problemen met de beweeglijkheid, aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak. Voor een bezoek aan fysiotherapie in omgeving Nijmegen is geen doorverwijzing van je huisarts of specialist vereist maar indien nuttig of op jouw vraag werken wij samen met de andere specialisten aan jouw herstel.

http://www.jacopsfysiotherapie.nl/fysiotherapie-nijmegen/