Hillaktief
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen in Amsterdam is eenvoudiger dan ooit

Catering regelen in Amsterdam

Die gezellige gemeente biedt altijd wat te ervaren. Zo kent Amsterdam tal van evenementen en een bruisende uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt meemaken. GeÔnteresseerd in meer te weten te komen over wat u er kunt doen in Amsterdam? Volg dan dit linkje. In zo?n actieve stad, is het ook niet raar dat velen op zoek zijn naar een cateringbedrijf, die van de hoed en de rand weet. Of u nu een bedrijfsevenement host of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit Amsterdam neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery. Maaltijden regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of zakelijke event doet iedereen via Happie Delivery Catering. Via onze online bestelomgeving heeft u uw catering eenvoudig geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal in Amsterdam? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de allerbeste borrelhapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het afbreken. Zelfs  de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch perfect?


 

Welke type catering kunt u laten leveren in Amsterdam?

  Er zijn erg veel opties bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen

Lunch bestellen in Amsterdam

De verste middag maaltijden laat je regelen Happie  Delivery in Amsterdam. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere natuur. 

High Tea bestellen in Amsterdam

Wilt u uniekers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en smakelijke ciabattas met roomkaas. Te regelen voor grotere groepen of kleinere recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is compleet geen moeite. 

Buffet bestellen in Amsterdam

Buffetten zijn het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende avondmaaltijden van Amsterdam ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke lekkernijen wij op uw event leveren.

BBQ catering in Amsterdam

Ook zin in een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De barbecues kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen in Amsterdam

onovertroffen en originele hapjes laten bezorgen doet heel Amsterdam in de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z?n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza?s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal.De fingerood worden bezorgd in heel Nederland

Tapas bestellen in Amsterdam

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu?s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapasmenu dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

Gerelateerde artikelen

Heerlijke catering in Groningen

Zo bestel jij de lekkerste broodjes

Ontbijt laten bezorgen