Hillaktief
Image default
Horeca

De beste catering in Hengelo

De catering in Hengelo kan je erg goed helpen met het verzorgen van goed eten. Want stel je organiseert een bruiloft, dan moet er wel iets te eten zijn voor al je gasten. Op een bruiloft zit je makkelijk aan de honderd personen. Het verzorgen van eten voor al deze mensen is dus best wel een hele opgave. Al zou je zelf voor al deze mensen in de keuken moeten staan ben je wel een aantal uren zoet. Daarom is de catering in Hengelo hier om je te helpen met het verzorgen van het eten. We zullen ervoor zorgen dat al jouw gasten zullen smullen, niemand zal een lege maag hebben na jouw feest. Daarnaast hoef je je bij ons ook geen zorgen te maken om borden en bestek. Dit regelen we maar al te graag. Zo hoef je niet iedereen te laten eten van plastic borden en bestek, wat ook nog eens slecht voor het milieu is. 

Simpel of uitgebreid?

Het maakt bij de catering in Hengelo dan ook niet uit of je een groots buffet wilt of het juist wat simpeler wilt houden. Voor iedere gelegenheid bieden wij wel een optie. Zo hebben we bijvoorbeeld een standaard arrangement. Dit arrangement bestaat uit twee verschillende soorten vlees, drie salades en daarnaast nog soep, uiteraard met stokbrood. Zo’n menu zouden we kunnen bezorgen op de gewenste locatie en het gewenste tijdstip. Maar naast dit standaard menu is het ook mogelijk om voor een erg luxe buffet te kiezen.  

Meer informatie?

Wanneer je geïnteresseerd bent in de catering in Hengelo en graag meer informatie wilt is het een goed idee om contact met ons op te nemen. Dit kan door gebruik te maken van het contactformulier op onze site, maar het is ook mogelijk om de catering in Hengelo te bellen.