Hillaktief
Image default
Zorg

De juiste zorgverzekering kiezen

U heeft nog een paar weken de tijd om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Zelfs als u tevreden bent over uw huidige zorgverzekering, kan het zijn dat u ergens anders een verzekering af kunt sluiten die nog beter bij u past. Veel mensen betalen te veel voor hun premie, omdat ze een te hoge verzekering hebben voor zorg die ze niet gebruiken. Aan de andere kant komt het vaak voor dat iemand een te lage verzekering afsluit, waardoor bepaalde zorgkosten niet vergoed worden. Dit bedrag kan ook aardig oplopen. Het kan dus geen kwaad om uw zorgverzekering eens kritisch te bekijken, zodat u zeker weet dat u de meest passende heeft.

Waar let u op bij een zorgverzekering?

Een zorgverzekering moet in de eerste plaats zoveel mogelijk van uw zorgkosten dekken. Verder wilt u goede service en een betaalbare premie. Heeft u alleen een basisverzekering nodig, dan blijven er veel opties open voor het kiezen van een zorgverzekeraar. Heeft u een aanvullende en/of tandartsverzekering nodig, dan is het van belang welke mogelijkheden een zorgverzekeraar wat dit betreft biedt. Daarnaast kunt u kijken wat u aan eigen risico wilt betalen. En misschien vindt u goede klantenservice ook wel erg prettig. De juiste zorgverzekering kiezen vergt dus een aantal afwegingen.

Regionale ziektekostenverzekeraar

Wilt u het liefste verzekerd zijn bij een ziektekostenverzekeraar die zich bekommert om haar klanten, maar zich ook sterk maakt voor de zorg? Vindt u kwaliteit belangrijk, maar wel tegen een betaalbare premie? Dan kunt u als inwoner van Gelderland of Overijssel een verzekering afsluiten bij Salland. Deze regionale zorgverzekeraar bestaat al anderhalve eeuw en heeft als doel om goede zorg voor iedereen betaalbaar te houden. In de regio Salland zijn we dan ook altijd actief bezig met het verbeteren van de zorg. Wilt u weten wat u van ons kunt verwachten? Neem dan gerust contact op.

https://www.salland.nl