Hillaktief
Image default
Aanbiedingen

De betrokkenheid van je medewerkers juist meten dankzij dit bedrijf

De betrokkenheid van je medewerkers meten is belangrijk om effectief in te kunnen spelen op de resultaten. Hoe meer betrokken je medewerkers zijn, hoe meer dit een positief effect heeft op de bedrijfsresultaten. Betrokken medewerkers zijn blije medewerkers, en dat is belangrijk. Hoe kun je nu het best de betrokkenheid van je medewerkers meten? Hiervoor schakel je het best een ervaren partij in. Solkie is een partij die zorgt voor een hoog succespercentage, mede door het feit dat er spelelementen aan het onderzoek worden toegevoegd. Gamification, oftewel het toevoegen van een spelelement, stimuleert medewerkers om deel te nemen aan het onderzoek.

Effectief en betrouwbaar de betrokkenheid van je medewerkers meten

Gamification is het toevoegen van een spelelement om het geheel aantrekkelijker te maken. Dit gebeurt ook bij het meten van de betrokkenheid van je medewerkers. Niet alle medewerkers zijn altijd sterk gemotiveerd om deel te nemen aan een onderzoek. De bereidheid om dit toch te doen verhoogt wanneer het vooral ook leuk is om deel te nemen aan een onderzoek. Dit is precies wat gamification doet. Het is daarmee een ideale toevoeging om effectief en betrouwbaar de betrokkenheid van je personeelsleden te meten. De deelname wordt gestimuleerd, waardoor er meer waardevolle feedback uit het onderzoek wordt verkregen.

Schakel een professional in voor het onderzoek

Het is natuurlijk mogelijk om zelf te onderzoeken hoe het ervoor staat met de betrokkenheid van je medewerkers die actief zijn op de werkvloer. Toch leert de praktijk dat het beter is om hiervoor een professional in te schakelen. Wil jij effectief en betrouwbaar de betrokkenheid van je medewerkers meten, op periodieke basis? Dan kun je hiervoor terecht bij Solkie. Deze partij zet de wetenschap in als fundament voor de onderzoeken, en voegt onder meer spelelementen aan de onderzoeken toe om de medewerkers te stimuleren deel te nemen. Natuurlijk kun je eens een kijkje op de website van deze partij nemen voor meer informatie over het onderzoek.

Gerelateerde artikelen

Logistics manager

Occasions in de omgeving van Nijkerk aanschaffen bij een erkend autobedrijf

De beste in telecom