Hillaktief
Image default
Dienstverlening

Haal mooie resultaten voor jouw bedrijf door de juiste inzet van social media

Heb je een eigen bedrijf en wil je meer halen uit social media? Maar heb je hier niet de tijd voor om je hierin te verdiepen? Dan kan het social media bureau Your Business Online je hier uitstekend bij ondersteunen. Dit bedrijf bestaat uit enthousiaste mensen met elk zijn eigen specialisatie op het gebied van tekst schrijven, grafisch ontwerp, advertising en video marketing. Zo kunnen ze voor jouw bedrijf een compleet social media plan uitzetten. Wanneer je gaat samenwerken met Your Business Online kun je zelf aangeven wat je zelf wil oppakken en wat je uit handen wil geven. Om het beste uit een social media campagne te halen is het zeker waardevol om jouw kennis over jouw branche met Your Business Online te delen zodat ze deze in kunnen zetten voor jouw social media strategie.

Social media marketing

Als je social media wil gaan inzetten heb je keuze uit diverse kanalen zoals; Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en Pinterest. Wil je achterhalen wat jouw doelgroep van een dienst of product zou vinden die jij op de markt wil brengen? Dan kan facebook marketing handig zijn. Via dit platform kun je namelijk interactie hebben met jou doelgroep. Vaak is het ook interessant om meerdere social media kanalen in te zetten. Je kunt je door de medewerkers laten adviseren welke platforms het meest geschikt voor jouw type bedrijf zijn.

Meetbaar resultaat

Your Business Online werkt samen met zowel grote als kleine bedrijven. Zo hebben ze voor Hotel van der Valk een slimme campagne op Facebook en Instagram meer boekingen weten te genereren. Dit social media bureau heeft als doel om meetbaar resultaat voor jouw bedrijf te behalen door middel van social media. Dat kan meer naamsbekendheid zijn, meer volgers of een omzet toename. Je kunt ze inschakelen voor het ontwerpen van nieuwe pagina’s, het schrijven van creatieve content of het maken van pakkende advertenties op bijvoorbeeld YouTube.

Gerelateerde artikelen

Via 1840 worden je vragen beantwoord

Waarom Elektricien Tilburg je het best kan helpen bij een stroomstoring

Nieuwe woning? Op De Naambordensite besteld u uw naambord