Hillaktief
Image default
Woning en Tuin

De leukste workshop plant in een ecosysteem maken

Heb jij zin in een creatief uitje waarbij je ook nog eens bijdraagt aan duurzaamheid? Dan heeft Ecolifetube in Utrecht de oplossing! Zij bieden namelijk workshops om jouw eigen mini-jungle te maken in een gerecyclede petfles! Je gaat naar een van de locaties toe en krijgt uitleg over wat dit inhoudt. Het is als het ware een plantje dat zelfvoorzienend is en jij kleedt het zo leuk aan als je zelf wilt. Je kiest uit diverse soorten kleine en middelgrote plantjes, steentjes of zand, lampjes, een petfles van plastic en andere leuke accessoires. De plant in een ecosysteem is ontzettend leuk om in huis te zetten en je hebt er weinig omkijken naar!

Wat houden deze workshops in?

Tijdens deze workshops bij Ecolifetube in Utrecht leer je jouw eigen plant in ecosysteem te maken. Je kunt het met vrienden doen, of met familie of zelfs als bedrijfsuitje! Je wordt je bewust van duurzaamheid en draagt een steentje bij, terwijl je hartstikke creatief bezig bent! Ook is het leuk om zelf een workshop te organiseren. Koop een aantal DIY-pakketten bij deze specialist en organiseer bij jou thuis een lekker groene middag, helemaal in het teken van duurzaamheid! Als jij zorgt voor minstens elf andere personen, dan komt deze specialist in duurzame plantjes zelfs langs om de workshop te geven. Een bijzonder aspect aan deze workshops is dat deze fles dus niet in het milieu terechtkomt, maar door jou wordt hergebruikt. Ook staat gezelligheid centraal, terwijl je ondertussen leert. Je leert hoe je alle ‘ingrediënten’ positioneert en hoe weinig onderhoud het plantje nodig heeft. Je kan zelfs een leuk lampje installeren, zodat je ’s avonds ook nog plezier hebt aan je plantje.

Schrijf jezelf nu in voor een workshop

Er zijn twee mogelijkheden voor het volgen van een workshop plant in ecosysteem maken bij Ecolifetube in Utrecht. Enerzijds bestel je zelf de DIY-pakketten en organiseer je de workshop zelf en anderzijds kun je je inschrijven voor een workshop bij deze specialist. Zij zorgen dan voor een workshop op maat voor ieder gezelschap. Voor meer informatie neem je eenvoudig contact met ze op via de website van Ecolifetube.

Gerelateerde artikelen

Harmonicadoek of een schaduwdoek: wat is jouw ideale zonwering?

Voor elke ruimte geschikte vloertegels van een restpartij

Wat zijn de stappen van een huis kopen in Assen?