Hillaktief
Image default
Electronica en Computers

rgb led strip

RGB led strip

Hoe werkt een RGB led strip? De letters RGB staan voor rood, geel en blauw. Dit zijn de primaire kleuren die je kunt mengen om vrijwel elke andere kleur te maken! Dat is ook hun grote voordeel – wat uw verlichtingsbehoeften ook zijn, er zal altijd een manier zijn als het binnen deze vereisten valt. Bijvoorbeeld heldere groenen of lichte blauwen met zonnige tinten… Alles is mogelijk bij het gebruik van rgb lampen omdat ze zo veelzijdig zijn in termen van toepassing ook; gewoon ervoor zorgen niet om dingen te overdrijven, omdat dit type is niet volledig dimbaar, wat betekent dat sommige specifieke types zou kunnen problemen om bepaalde verzoeken te vervullen hebben.

Ledstrip op batterij

Draadloze ledstrips op batterij zijn de perfecte manier om uw verlichting mee te nemen op al die vakantie dagen. Op batterijen en draadloos, zullen deze op batterijen werkende lichten elke ruimte ophelderen waarin zij worden gebruikt! Deze flexibele strook komt ook met een controlemechanisme in bijlage dat voor het dimmen of het schakelen tussen kleuren gemakkelijk zonder het hebben van draden toelaat die overal lopen – makend hen gemakkelijk genoeg zelfs kunnen de kinderen opstelling zelf ook!

Trapverlichting

Trappen kunnen een vervelende en moeilijke manier zijn om naar boven of beneden te gaan. Maar met trapverlichting, zult u het gemakkelijker vinden dan ooit tevoren! Trappen zijn een van die dingen die we elke dag tegenkomen – thuis of in het openbaar vervoer; maar sommige mensen vinden ze ofwel vreselijk (lift) of zien deze uitdaging als een kans (actief blijven). Met onze kant-en-klare stripsets die gemiddeld 8 uur per set meegaan en slechts 10 W per voet verbruiken, bespaart u ook meer geld op uw elektriciteitsrekening!

LED verlichting buiten

LED verlichting voor buiten is een uitstekende keuze voor buitenruimtes. Het belangrijkste verschil tussen armaturen voor binnen en buiten zijn de weersomstandigheden, de waterbestendigheid (of het gebrek daaraan), de kleuren die beschikbaar zijn in elk type armatuur, zoals sfeerverlichting vs. spots – maar het wordt nog beter! LED’s bieden ook unieke opties wanneer u sfeer wilt creëren met sfeerverlichting zoals lichtslangen of zelfs tuinkroonluchters die elke ruimte ’s nachts tot leven brengen.

https://123ledstrips.nl/verlichting-kiezen/wat-is-rgb-led-verlichting/