Hillaktief
Image default
Tweewielers

Een fietsmand onder de kerstboom?

De kerstdagen lijken nog een eind weg. Maar vergis je niet, binnen enkele weken staan de feestdagen weer voor de deur! Het gaat sneller dan je denkt! En je ziet het ook al wel om je heen, winkelschappen worden langzaam maar zeker gevuld met leuke kerst accessoires en gemeenten en ondernemers zorgen er samen voor dat de winkelstraten weer gezellig verlicht worden.

We zien dat steeds meer mensen het Sinterklaas feest links laten liggen en alleen nog maar de kerst vieren. Maar er zijn ook mensen die beide feesten vieren. Meestal zijn dit mensen met kleine kinderen. Hoe je het ook gaat vieren, meestal gaat dit met cadeautjes gepaard. En tja, om een leuk en origineel cadeau te vinden, dat valt niet altijd mee.

Met een beetje geluk ontvang je een lijstje van degene voor wie jij een cadeau moet kopen. Maar als dat niet zo is moet je zelf dus iets bedenken. Een cadeau voor een ander kopen is niet altijd even gemakkelijk. Het liefst wil je met iets zinvols aankomen. Iets dat die gene dan ook echt kan gebruiken en waar ze blij mee zijn. Maar ja, wat moet je kiezen?

Wat veel mensen leuk vinden om te krijgen zijn fietsaccesoires! Dit zijn vaak vrolijke cadeau’s die echt van pas kunnen komen. Wat je wel eerst even moet uitvogelen is of degene wel van fietsen houdt. Maar als hij of zij heel aktief met de fiets is, zul je in dit geval de plank nooit mis slaan.

Afhankelijk van het bedrag dat jullie hebben afgesproken om kado’s van te kopen kun je een leuke fietstas uitzoeken, een fietskrat of

fietsmand. Let er wel op dat als je een fietskrat koopt, je er eigenlijk ook een fietskratrekje bij moet doen, als heeft het krat geen ondersteuning. Datzelfde geld voor fietsmanden zonder stuurhaken. Deze hoor je normaliter ook vast te maken aan een voordrager. Doordat je in die gevallen nog een extra fietsrekje nodig hebt, kan de prijs erg op lopen. Mijn advies is dan ook om naar een fietsmand te zoeken met stuurhaken. Dit soort manden vind je online al wel vanaf een euro of 12.

 

 

Heb je dan nog wat budget over? Dan zou je hier nog een bijpassende fietsbel of zadelhoesje bij kunnen doen. Beide fietsaccessoires zorgen niet alleen voor een leuke opvallende fiets, maar zorgen ook voor extra comfort tijdens je fietsrit. Iets dat voor een aktieve fietser toch ook niet geheel onbelangrijk is.

Mocht er dan nog steeds een klein budget over zijn? Bestel dan twee van die handige fietslampjes op batterijen. Die lichtjes bevestig je zo aan het stuur en zijn, vooral rond de donkere winter dagen erg handig. Je ziet zelf niet alleen beter waar je fiets, maar andere weggebruikers zien jou ook veel beter. Zoek je dus een leuk kado voor onder de kerstboom? Denk dan eens aan fietsaccessoires!