Hillaktief
Image default
Beauty en verzorging

GEZONDE GEWOONTEN BINNEN & BUITEN

Velen van ons vragen zich af hoe we onszelf kunnen verbeteren, welke gezonde gewoonten we in ons leven kunnen invoeren? Van diëten tot lichaamsbeweging, veel van de voornemens die we voor onszelf maken richten zich op het uiterlijk van ons lichaam, inclusief onze huid. Als je besloten hebt om je inspanningen voor zelfverbetering te richten op het verbeteren van je huid, zijn er gelukkig een aantal gezonde huidgewoonten die niet alleen je teint maar ook je algemene gezondheid zullen versterken. Aangezien de huid het grootste orgaan van het lichaam is, is het geen wonder dat ze zowel van binnen als van buiten beïnvloed wordt door veranderingen.

Aardbeien zijn rijk aan vitamine C, dus ze kunnen helpen roodheid in de huid te verminderen, uw teint te verhelderen en ze kunnen ook helpen de huid te beschermen tegen schade door de zon. Vitamine C is een antioxidant die ook kan helpen om de collageenproductie te herstellen en te beschermen tegen vroegtijdige veroudering van de huid.

1. Eet een gezonde voeding met veel groenten en eiwitten

2. Slaap elke nacht voldoende

3. Reinig tweemaal daags en scrub wekelijks

4. Drink veel water

5. Eet liever gezonde vetten dan enkelvoudige koolhydraten

6. Draag zonnecrème

7. Vermijd agressieve ingrediënten

8. Doe regelmatig aan lichaamsbeweging

9. Gebruik de juiste producten

10. Voeg anti-oxidanten toe aan uw huidverzorgingsroutine

11. Bezoek regelmatig uw dermatoloog

12. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten en vitamines

13. Stop met roken

14. Laat je behandelen voor andere aandoeningen

15. Zorg dat je hormonen in balans zijn

16. Beperk je alcoholgebruik

17. Hydrateer regelmatig

18. Verminder stress

19. Gebruik korean skincare

20. Gebruik COSRX

Op zoek naar manieren om je huid te verbeteren? Het is een strijd die ik maar al te goed ken. Je zou kunnen denken dat genetica, vervuiling, stress en het leven in het algemeen de hoofdoorzaken waren van mijn acne-gevoelige huid, maar het bleek dat de producten die ik gebruikte mijn puistjes juist erger maakten. Verstopte poriën en een vette huid waren twee grote problemen, en dus maakte ik een aantal eenvoudige veranderingen binnen en buiten mijn schoonheidsregime – die na verloop van tijd mijn teint verbeterden. Als je verbeteringen in je huid wilt zien, kun je niet negeren wat je dagelijks in je lichaam stopt en waar je je mee omringt – zelfs niet als je huidverzorgingsproducten van topkwaliteit gebruikt.

https://kocosmo.nl/