Hillaktief
Image default
Dienstverlening

Kapotte stoppenkast? Elektricien Zeist vervangt de stoppenkast

Heb jij nog een stoppenkast dat kortsluiting heeft gehad? Kan jij het zelf repareren of moet een elektricien het voor je doen. Het is handig om bij een stoppenkast een elektricien te bellen, want het is moeilijk om het zelf te doen. Een stop van een stoppenkast is meestal van porselein gemaakt en het smelt als het kortsluiting heeft gehad. De stop moet dan vervangen worden voor een nieuwe stop en een elektricien kan dat het best voor je doen. Woon je in Zeist en heb je een probleem met je elektra? Elektricien Zeist wilt je dan graag helpen en het verhelpen.

Stoppenkasten en groepenkasten

Stoppenkasten en groepenkasten zijn allebei 2 soorten apparaten. De stoppenkast is de voorganger van de groepenkast en is ook minder veilig. Heb jij nu nog een stoppenkast? Het is handiger om het te vervangen want de kast is een verouderde kast en het wordt al bijna nooit meer gemaakt of gerepareerd. De groepenkast is een vernieuwde kast dat dus ook veiliger is. Je kunt nog allemaal onderdelen op de groepenkast installeren om de kast veiliger te maken dan dat het was. Je hebt een aardpen, aardlekschakelaar, aardlekautomaat en nog veel meer apparaten dat problemen kan verstoren. Kortsluitingen komen meestal door kapotte kabels of een kapotte onderdeel in het apparaat. Wanneer de groepenkast kapot is dan hoef je niet het hele apparaat te vervangen maar het deel alleen wat kapot is gegaan. Je hoeft ook niet alles te vervangen als je een kortsluiting hebt gehad. Je kunt een elektricien inschakelen.

Wat kan elektricien Zeist voor je doen

Ze hoeven niet alles te vervangen met de groepenkast. Ze kunnen ook kijken of ze het kunnen repareren. De groepenkast is niet van porselein gemaakt en als je een kortsluiting krijgt dan gaat niks van de kast daardoor smelten. 

 

Gerelateerde artikelen

Opslagruimte Houten nodig?

Voor unieke kleding gaat u naar deze borduurstudio in regio Utrecht

Elektrische installaties die u niet zelf zou moeten doen