Hillaktief
Image default
Woning en Tuin

Koop nu een marmerlook keukenblad met een moderne uitstraling

Je keuken is een centrale plek in je huis. Je bereidt er immers al je maaltijden. Sommige mensen brengen zelfs nog meer tijd in de keuken door, bijvoorbeeld omdat ze graag bakken, maar ook als ze de keuken als werkplek hebben ingericht. Het is hoe dan ook belangrijk dat je deze ruimte praktisch inricht, maar dat deze ook qua stijl perfect bij je past. Dat bereik je eenvoudig met de prachtige keukenbladen van Kemie, zoals een marmerlook keukenblad. Zo’n topkwaliteit keukenblad tilt je hele keuken naar een hoger niveau.

Bestel je keukenblad bij een specialist met meer dan 50 jaar ervaring

Kemie is in 1968 opgericht door architect Adriaan Gubbels door zijn liefde voor marmer. In 1992 werd de focus gelegd op keukenbladen. Drie jaar later kwam composiet van Cosmostone in het assortiment. Kemie was het eerste bedrijf dat onder andere keramische werkbladen en tegelspoelbakken in steen aanbood. Met meer dan 50 jaar ervaring en constante innovatie heeft Kemie de standaard gecreëerd op de markt. Vandaag de dag koop je er nog steeds spoelbakken en werkbladen van de beste kwaliteit, waaronder dus een marmerlook keukenblad. Zo’n krasbestendig keukenblad is een echte highlight in jouw keuken.

Koop een keukenblad dat perfect bij je interieur past

Het interieur van je huis en dus zeker ook je keuken is belangrijk. Je interieurkeuzes bepalen immers het gevoel van jouw thuis. Kies daarom voor meubelstukken, accessoires en andere items waar je echt verliefd op bent en waar je elke dag blij van wordt om weer thuis te komen. Koop een marmerlook keukenblad of ander werkblad op maat van Kemie en creëer een thuis waar je jezelf volledig op je gemak voelt. Een thuis waar je tot rust kunt komen, maar ook een plek waar je jouw dierbaren kunt uitnodigen. Bekijk de mogelijkheden op de website van deze keukenbladspecialist of bezoek de showroom.

https://www.kemie.nl/