Hillaktief
Image default
Woning en Tuin

Mooie tegels koopt u bij deze winkel in ’s-Hertogenbosch

Geeft u uw huis een nieuwe look? Dan mag u de vloeren en wanden absoluut niet vergeten. Met de tegels die u koopt bij dé tegelhandel in Empel, onderdeel van ’s-Hertogenbosch en nabij Oss, geeft u uw interieur een luxueuzere uitstraling. Tegelzaak Toon den Otter bezorgt de tegels in ’s-Hertogenbosch, maar ook in de omgeving, zoals in Oss. Zo geniet u ook in deze stad van de stijlvolle tegels. Uiteraard is een bezoek aan de winkel ook zeker mogelijk, waarna u de gewenste tegels zelf mee naar uw huis in Oss neemt. Gaat u voor tegels met een betonnen, natuurstenen, houten of vintage look? U vindt het allemaal bij deze tegelwinkel!

Geef de wanden in uw huis ook een opknapbeurt

Zorg ervoor dat u uw wanden ook meeneemt in de opknapbeurt van uw huis. Toon den Otter in Empel (’s-Hertogenbosch), vlak bij Oss, verkoopt circa vijftien verschillende soorten tegels die geschikt zijn voor muren. Naast tegels kunt u in deze winkel ook terecht voor decoratieve elementen en mozaïek. Bovendien kunt u in deze showroom ook terecht voor lijmen, voegsel en andere onderhoudsproducten, waarmee u de tegels mooi aanbrengt en ze ook goed op de wanden of vloeren blijven zitten. Bent u op zoek naar meer dan tegels? Toon den Otter beschikt ook over webshops waar u sanitair of kranen koopt. Zo heeft u één leverancier voor meerdere producten en hoeft u niet op zoek naar andere handelaren hiervoor.

Ga langs bij de tegelspeciaalzaak en kijk uw ogen uit

De medewerkers van deze tegelshowroom heten u van harte welkom in hun winkel. Ze voorzien u graag van passend advies over de tegels voor uw woning in ’s-Hertogenbosch of Oss. Heeft u vooraf aan uw bezoek al vragen? Neem dan contact op met deze tegelhandel. Bovendien bestelt u gemakkelijk sommige tegelseries via de webshop van Toon den Otter, zodat u ze snel in huis heeft.