Hillaktief
Image default
Woning en Tuin

Mooie tegels koopt u bij deze winkel in ’s-Hertogenbosch

Geeft u uw huis een nieuwe look? Dan mag u de vloeren en wanden absoluut niet vergeten. Met de tegels die u koopt bij dé tegelhandel in Empel, onderdeel van ’s-Hertogenbosch, geeft u uw interieur een luxueuzere uitstraling. Tegelzaak Toon den Otter bezorgt de tegels in ’s-Hertogenbosch, maar ook in de omgeving, zoals in Oss. Zo geniet u ook in deze stad van de stijlvolle tegels. Uiteraard is een bezoek aan de winkel ook zeker mogelijk, waarna u de gewenste tegels zelf mee naar uw huis in Oss neemt. Gaat u voor tegels met een betonnen, natuurstenen, houten of vintage look? U vindt het allemaal bij deze tegelwinkel!

Geef de wanden in uw huis ook een opknapbeurt

Zorg ervoor dat u uw wanden ook meeneemt in de opknapbeurt van uw huis. Toon den Otter in Empel (’s-Hertogenbosch), vlak bij Oss, verkoopt circa vijftien verschillende soorten tegels die geschikt zijn voor muren. Naast tegels kunt u in deze winkel ook terecht voor decoratieve elementen en mozaïek. Bovendien kunt u in deze showroom ook terecht voor lijmen, voegsel en andere onderhoudsproducten, waarmee u de tegels mooi aanbrengt en ze ook goed op de wanden of vloeren blijven zitten. Bent u op zoek naar meer dan tegels? Toon den Otter beschikt ook over webshops waar u sanitair of kranen koopt. Zo heeft u één leverancier voor meerdere producten en hoeft u niet op zoek naar andere handelaren hiervoor.

Ga langs bij de tegelspeciaalzaak en kijk uw ogen uit

De medewerkers van deze tegelshowroom heten u van harte welkom in hun winkel. Ze voorzien u graag van passend advies over de tegels voor uw woning in ’s-Hertogenbosch of Oss. Heeft u vooraf aan uw bezoek al vragen? Neem dan contact op met deze tegelhandel. Bovendien bestelt u gemakkelijk sommige tegelseries via de webshop van Toon den Otter, zodat u ze snel in huis heeft.

Gerelateerde artikelen

Deze hovenier in omgeving van Bergen op Zoom is van alle markten thuis

Bouwkundige keuring in Rotterdam aanvragen?

Interieuradvies Arnhem helpt bij het uitzoeken van het beste en mooiste interieur