Hillaktief
Image default
Verbouwen

Een uitstekende gietvloer voor uw badkamer

Een PU gietvloer is de perfecte vloer voor uw badkamer. De gietvloer is naadloos en vloeistofdicht waardoor u rustig en ontspannend kunt douchen, baden en wassen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de vloer. De gietvloer is niet alleen praktisch, maar ziet er ook erg mooi en verzorgd uit. Een gietvloer geeft uw badkamer direct een moderne uitstraling en zal naadloos aansluiten bij elk badkamerinterieur.

Vloerverwarming in uw badkamer

Een PU gietvloer voelt zelf warm aan, maar kan ook heel goed gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Gietvloeren en vloerverwarming gaan namelijk erg goed samen. De lage warmteweerstand van een gietvloer kan de warmte van de vloerverwarming gemakkelijk doorgeven.

Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Een badkamer is een ruimte die een steeds belangrijkere rol inneemt in een woning. Het is de plek waar u tot rust komt met een douche of bad. De plek waar u tot uzelf kunt komen en uzelf kunt verzorgen. Een PU gietvloer is een strakke toevoeging voor deze ruimte. Deze vloer is niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar daarnaast ook erg hygiënisch. U kunt er ook voor kiezen om een extra antislip toplaag toe te voegen.

Breng eenvoudig zelf een gietvloer aan

Heeft u de keuze gemaakt voor een prachtige PU gietvloer? Koop dan de producten van Decochip. Dit zijn producten van professionele kwaliteit, maar zijn zeer eenvoudig om zelf aan te brengen. Zo bespaart u veel geld door het volledig zelf te doen. De producten van deze webshop zijn per vierkante meter leverbaar. U kunt zelf het exacte aantal vierkante meter aangeven. Zo betaalt u nooit meer dan dat nodig is. Op de producten staat uiteraard aangegeven hoe u precies te werk moet gaan. Decochip is al sinds 1950 actief in vloerafwerking en kan u daardoor dan ook als geen ander advies geven. Bestel uw gewenste producten eenvoudig online en breng zelf een gietvloer aan in uw badkamer.

Gerelateerde artikelen

Bouwkostenmanagement met behulp van een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam

De dakleien van deze specialist zijn geschikt om te leggen op een hellend dak

Maak gebruik van dit ervaren kitbedrijf