Hillaktief
Image default
Aanbiedingen

One Kappers: alle haarverzorging in één

Wij van One Kappers vinden het heel belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt in onze kapsalon in Delft. Ons mooie kapperszaakje in Delft geeft ons de gelegenheid om met elke klant een praatje te maken en elke klant goed te verzorgen. Het maakt niet uit wie je bent, wat je wil en waar je voor staat: bij onze kapperszaak kan iedereen terecht! Wij zijn specialist in dameskapsels, herenkapsels, kinderkapsels en alles daar tussen in. Of je nou graag alleen je haar gewassen en geknipt wil hebben, of dat je het gekleurd wil hebben, of dat je het gestyled wil hebben: bij One Kappers kan het allemaal!

 

Het fijne aan ons kapperszaakje, is dat wij heel persoonlijk in de omgang zijn. Onze kappers luisteren goed naar de wens van de klant en doen hun best om zo dicht mogelijk bij deze wens te houden. Toch zijn wij ook creatief, dus je kan het ook helemaal aan ons overlaten. Één ding is zeker: wanneer je na een knipbeurt weer op de stoep staat, voel je je super goed en kan je de hele wereld aan met jouw nieuwe kapsel. Dat is misschien nog wel het belangrijkste: het geweldige gevoel dat je krijgt nadat je klaar bent met knippen, wassen en stylen. Je uiterlijk is een reflectie van je innerlijk en je innerlijk is een reflectie van je uiterlijk. Als jij blij en trots bent op je haar, je uiterlijk dus, dan voel je je vanzelf ook beter. Dat is de kracht van een goede knipbeurt.

 

De prijzen bij One Kapper staan direct in verhouding met onze top haarverzorging Delft. Alle prijzen kan je gemakkelijk vinden op onze website, dus kijk daar gerust op voordat je een afspraak maakt. Een afspraak maken is tegenwoordig verplicht, dus dat kan je ook doen op onze site. Daarnaast is het ook slim om even de openingstijden te bekijken. Tot slot nog een kleine tip voor studenten: op dinsdag en woensdag tot 6 uur ’s avonds krijgen studenten korting.

https://www.onekappers.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies voor jezelf de beste stofzuiger!

Ontspannen op muziek

Picanha het lekkerste stukje vlees