Hillaktief
Image default
Dienstverlening

Opties om uw verkooppunten kindveilig te maken

Je hebt verschillende kindveilige oplossingen als je een leeg stopcontact wilt verbergen. U zult moeten kiezen tussen stopcontact afdekkingen die het stopcontact afdekken met een plastic deksel. Kies ook voor een speciaal ontworpen wandplaat. De eerste optie kan boven het stopcontact worden geïnstalleerd. Verwijder gewoon het deksel elke keer dat u de stekker gebruikt. Sommige hoezen zijn moeilijker te verwijderen dan andere, dus test een paar verschillende soorten voordat je genoeg koopt voor het hele huis. De tweede keuze is een bepaald bord. Misschien heb je al iets op zijn plaats als je huis minder dan tien jaar oud is, maar oudere hebben het niet. Zorg ervoor dat u een elektricien Gouda raadpleegt voor meer manieren om uw stopcontacten en uw hele elektrische systeem kindveilig te maken.

Uw kinderen beschermen tegen stopcontacten tijdens het gebruik

Afdekkingen die op lege stekkers gaan zijn onhandig voor stopcontacten die je vaak gebruikt. Je moet van stopcontacten naar kabels gaan. Experts op het gebied van ouderlijke veiligheid adviseren om het aantal en de lengte van draden en kabels binnen het bereik van kleine kinderen te beperken. Kinderen kunnen schrikken of wurgen door elektrische draden en kabels. Plaats meubels voor stopcontacten die apparaten van stroom voorzien die altijd aan staan. Probeer outlet covers te kopen als u niet in staat bent om dit te doen. Uitlaat afdekkingen kapselen het stopcontact in en sluiten aan op een plastic doos. Eigenaars van een stekkerdoos kunnen ook beschermhoezen in verschillende maten kopen.

Inspecteer uw stopcontacten

Overweeg uw elektrische systeem in het algemeen terwijl u door uw huis kruipt en controleert op gevaren op kindniveau. Je kunt ervan uitgaan dat alles goed is, zolang de stekkers lijken te werken wanneer je ze nodig hebt. Dit is een goed moment om dit te doen als u een ouder huis heeft of als uw stopcontacten en elektrische paneel al jaren niet zijn onderzocht. Oude bedrading is op zichzelf al een veiligheidsprobleem. U kunt beter een elektricien inhuren om alles te evalueren en nieuwe stopcontacten of schakelaars correct te installeren als u al op zoek bent naar nieuwe wandplaten. Zorg ervoor dat u altijd een routine-onderhoud heeft en controleer elke maand of er problemen zijn met uw stopcontacten. Het routine-onderhoud moet worden gedaan door een professionele elektricien, zodat deze kan beoordelen of er dingen zijn die verbeterd moeten worden in uw stopcontacten. Dit is essentieel omdat kinderen kunnen worden geëlektrocuteerd als de stopcontacten niet worden gecontroleerd. Oriënteer uzelf en uw gezin op de elektrische veiligheidsmaatregelen die moeten worden gevolgd.