Hillaktief
Image default
Entertainment

Een leuke activiteit die overal kan

Waar je ook bent in het land, deze activiteit kan je overal doen. De reden dat dat kan is omdat je het kan huren, waardoor je alleen afhankelijk bent van een adres te hebben. Welke activiteit heb ik het over? Lasergamen natuurlijk! Lees nu meer over waar het kan en wat je kan doen met laserguns huren.

 

Waar kan je lasergamen?

Je kan natuurlijk in een arena lasergamen. Hier zit je wel erg afstand gebonden omdat er niet overal een lasergame arena is. Betere optie is natuurlijk om laserguns te huren dan. Het mooie aan laserguns huren is dat je werkelijk overal kan spelen. Wil jij bijvoorbeeld een lasergame houden in een bos? Helemaal mogelijk, plus de bomen en planten zorgen voor een leuke natuurlijke dekking. Je kan natuurlijk ook thuis een klein lasergame gevecht houden. De woonkamer omtoveren tot een echte arena, of een soort ‘Among us’ spelen met een verrader. Je kan natuurlijk ook een gymzaal omtoveren tot een arena. Dikke matten neerzetten, klimbokken als dekking gebruiken, je creëert zo een leuke arena.

 

Waar kan het niet?

Werkelijk overal is niet helemaal waar. De enige limitatie is dat je natuurlijk niet wilt dat de laserguns nat worden. Je kan dus niet lasergamen in een zwembad of in een meer. Ook wordt het dan lastig lasergamen als het regent, maarja, wie heeft er nu wel zin om iets te doen in de regen. 

 

Er zijn veel plekken waar je kan lasergamen zonder dat je afhankelijk bent van een lasergame arena. Als je de laserguns huurt dan kan je overal spelen waar je wilt. Je kan in een bos lasergamen, een gymzaal omtoveren tot lasergame arena, of, als je een beetje lui bent en geen zin hebt om ergens heen te gaan, tover je thuis om tot een lasergame arena en speel je met een kleiner clubje. Het enige waar je namelijk op moet oppassen is water. Je kan dus niet in een zwembad of op een meer lasergamen, en als het regent is de pret er al helemaal van af.