Hillaktief
Image default
Internet

Optimale veiligheid met goed advies over CCTV

Mensen willen zich graag altijd en overal veilig voelen. Dat is natuurlijk niet zo vreemd. Om de veiligheid beter te waarborgen kunt u gebruikmaken van een systeem voor camerabewaking. Met goed advies over CCTV zorgt u ervoor dat bewoners en bezoekers zich altijd op hun gemak en veilig kunnen voelen. De camera’s registreren feilloos wat er gebeurt. Als er onraad is, kan er later op de beelden altijd teruggekeken worden wat er precies is gebeurd. Moderne camera’s geven haarscherp beeld in kleur waarop mensen duidelijk zijn te herkennen. De beelden zijn vaak ook zeer welkom bij de politie voor het oplossen van misdrijven.

Beelden maken moet altijd met toestemming

U mag als beheerder van bijvoorbeeld een appartementencomplex of als eigenaar van een winkel of ander bedrijf altijd camerabeelden maken. Het enige waar u op moet letten, is dat u dit kenbaar maakt, bijvoorbeeld bij de ingang van uw zaak of de toegang tot uw terrein. Dit is namelijk aan regels gebonden. De data moeten eens in de zoveel tijd gewist worden en dit dient u ook kenbaar te maken. Maar als er beelden nodig zijn dan, zijn deze doorgaans van recente datum. Ook bij het uitbreken van brand kunnen camerabeelden nuttig zijn om de oorzaak ervan te achterhalen. Als u uw wensen met betrekking tot camerabewaking kenbaar maakt, dan kan FiberDatacom uit Beverwijk, provincie Noord-Holland, u advies geven over CCTV.

Vraag een offerte aan voor een goed camerasysteem

Wilt u een professioneel camerasysteem laten plaatsen? Vraag dan advies over CCTV bij FiberDatacom in Beverwijk (Noord-Holland). Zij vertellen u precies wat u nodig heeft om uw bedrijf, uw woningen of uw terrein optimaal te bewaken. Daarnaast adviseren ze hoe u dit doet zonder de regels van de AVG te schenden. Zo zorgt u ervoor dat de beelden die u maakt altijd rechtmatig zijn. Alleen dan kunnen ze immers worden gebruikt als bewijs als er iets onrechtmatigs is gebeurd. Op de website vindt u de contactgegevens van de specialist.

https://fiberdatacom.nl/

Gerelateerde artikelen

Hosting IT-contracten analyseren: wat zijn belangrijke punten?

Met een goede website komt het voor de bakker!

Een digitale werkplek afnemen van een Managed Service Provider