Hillaktief
Image default
Zakelijke dienstverlening

Outplacement

Samen op weg naar dé baan

Outplacement is een term die staat voor het vinden van een nieuwe baan na ontslag met behulp van een gespecialiseerd (outplacement)bureau.

Werkcontact is zo’n bureau. Zij zijn onder anderen gevestigd in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Breda en werkt altijd in een informele sfeer, altijd 1 op 1; bij Werkcontact of bij de ontslagen medewerker thuis, dus altijd dichtbij. Werkcontact laat de ontslagen medewerker aan het stuur van het traject, maar adviseert wel over de richting. Jarenlange ervaring met het werken met   werkzoekenden en een gedegen opleiding garanderen de medewerker een deskundige begeleiding. Werkcontact gaat er van uit dat de medewerker okay is en het outplacementbureau zich vooral ons moeten richtten op het vinden van die nieuwe leuke baan. Een uitgebreid netwerk middels de ervaren coaches kunnen de medewerker hierbij bij van dienst zijn. Samen gaat Werkcontact met de medewerker op zoek naar de voor jou kortste weg naar passend werk. Dat is waar in onze visie outplacement daadwerkelijk om gaat.

Persoonlijk, enthousiast , deskundig en resultaatgericht!

Werkcontact stelt de medewerker centraal. Hij of zij bepaalt de agenda van de besprekingen en geeft sturing aan de weg naar werk. Werkcontact wil dat de medewerker weer met plezier gaat werken. De coaches van Werkcontact ondersteunen hem of haar daar waar hij of zij behoefte aan heeft. Natuurlijk wordt de medewerker geconfronteerd, indien nodig, met zaken die doelen in de weg staan. Samen wordt er gekeken naar iemands sterke kanten en bepalen we welke ondersteuning nodig is; voor de een is dat hulp bij sollicitatiebrieven schrijven bij de ander het netwerken of zij/hij wilt ondersteund worden bij de start van een eigen bedrijf etc.

Werkcontact werkt altijd 1 op 1, zodat iemand niet, zoals bij de grote re-integratie- en outplacementbureaus, onnodig deel hoeft te nemen aan groepsbijeenkomsten waar iemand persoonlijk niet zoveel aan heeft.

 

https://www.outplacementverzekering.nl