Hillaktief
Image default
Zakelijke dienstverlening

Processen optimaliseren met business performance

Het analyseren van data binnen een bedrijf kan ervoor zorgen dat bedrijven een probleem eerder kunnen herkennen en ook gemakkelijker kunnen oplossen. Door het monitoren van de ketens binnen een bedrijf heb je inzicht op de data van de processen die er gebeuren. Door middel van de juiste software ondersteund door Artificial Intelligence (AI) kunnen de problemen op de juiste manier worden geanalyseerd. In dit artikel bespreken we hoe je proces optimaliseert met business performance

Het juiste programma voor processen optimaliseren

Tegenwoordig is er vaak sprake van de silo-aanpak als het gaat om het monitoren van gegevens binnen een bedrijf. Verschillende processen worden door een vast team geanalyseerd en verwerkt in het systeem. Het probleem hiermee is dat je geen overzicht op de totale lijn. Soms kan het hierdoor lastiger worden om als business problemen te herkennen en vroegtijdig op te lossen voor het de verkeerde kant op gaat. Met een programma dat de hele keten overziet is dit niet meer nodig.

Het systeem van Tuuring neemt de data van de processen binnen een business en zorgt ervoor dat een constante stroom van deze data door het programma heen gaat. De AI analyseert deze data en let op anomalies. Deze anomalies kunnen van alles zijn. Verandering in nummers, een proces dat minder efficiënt wordt of een medewerker die minder data doorgeeft. Deze anomalies kunnen ingesteld worden op sensitivity. 

Door de anomalies te herkennen kan er op gelet worden en eventueel een waarschuwing worden doorgegeven naar het dashboard of ITSM-tools. Hierdoor kunnen de medewerkers zien dat er een probleem is of een punt waar ze op moeten letten. Dit zorgt voor een versnelde detectie van potentiële problemen en ondersteunt een snellere analyse van deze problemen. Hierdoor kunnen ze sneller worden opgelost en verloopt het proces een stuk sneller en soepeler. 

Het voordeel van het programma van Tuuring

Een programma dat data analyseert en op basis van AI anomalies detecteert waardoor het oplossen van problemen en herkennen hiervan een stuk makkelijker gaat is handig voor elk bedrijf. De snelheid van productie en werken kan hierdoor sterk worden verbeterd. Door het bedrijf te optimaliseren wordt er natuurlijk een stuk meer winst gegenereerd en door problemen vroegtijdig op te lossen kan je een stuk minder geld kwijt zijn aan onderheid. 

Ga naar de website van Tuuring en kom meer te weten over het slimme systeem van data-analyse dat gebruikt wordt door veel bedrijven in de industrie. De business performance zorgt ervoor dat processen binnen een bedrijf worden geoptimaliseerd en verbeterd worden. Het programma kan geïntegreerd worden in bestaande systemen waardoor het een stuk makkelijker wordt om te gebruiken. Benieuwd naar hoe je business performance kunt verbeteren? Neem hier contact op met Tuuring.com. 

https://tuuring.com/

Gerelateerde artikelen

Schakel een gedreven advocaat in bij verdenking van een zedendelict

Let hierop wanneer je een Magento webshop gaat opzetten

Outplacement