Hillaktief
Image default
Dienstverlening

Passende zorgverzekering kiezen

Heeft u een zorgverzekering afgesloten die goed aansluit op uw wensen en behoeften? Als u specifieke zorgbehoeften heeft, dan kunt u het beste kiezen voor een zorgverzekeraar die een ruim aanbod in zorgverzekeringen biedt. Salland heeft diverse aanvullende zorgverzekeringen. Zo kunt u degene selecteren die het beste past bij wat u nodig heeft. Nog een voordeel van Salland is dat u bij ons goed verzekerd bent zonder dat u een torenhoge zorgpremie betaalt. Daarbij staan wij als regionale zorgverzekeraar dicht bij onze verzekerden, maar ook bij de zorgverleners in onze regio.

Tandartsverzekeringen

Tot hun 18de jaar zijn kinderen vanuit het basispakket verzekerd voor tandartskosten. Hierna kan eventueel een aparte tandartsverzekering afgesloten worden. Bij Salland heeft u de keuze uit drie tandartsverzekeringen. Gaat u af en toe naar de tandarts, dan is de TandExtra verzekering voldoende. Als u iets vaker een bezoek brengt aan de tandarts, kies dan voor TandPlus. En ligt u met enige regelmaat in de stoel, dan is onze TandTop verzekering waarschijnlijk de beste optie. Als u er in de loop van het jaar achter komt dat u een te lage tandartsverzekering heeft afgesloten, dan kunt u deze op elk gewenst moment verhogen.

Collectiviteitskorting zorgverzekering

Om toe te zien op de kwaliteit en de kosten van de zorg, gaat Salland persoonlijk in gesprek met zorgverleners in de regio. Tevens maken we afspraken met diverse organisaties en verenigingen, om het afsluiten van een collectieve zorgverzekering mogelijk te maken. Als u werkt bij een van deze bedrijven, of lid bent van deze verenigingen, dan kunt u gebruik maken van een collectiviteitskorting zorgverzekering. Dit houdt in dat u korting kunt krijgen op uw aanvullende – en/ of tandartsverzekering. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Kijk dan op onze website, of neem contact met ons op.

https://www.salland.nl